Direct naar content
  • Ervaring sinds 2001

  • Trainingen door heel Nederland

Trainer aan ‘t woord: Bernadette van Pampus

Wanneer je een Incompany training Interne Audit bij V-Kam Education boekt, dan is de kans groot dat Bernadette van Pampus de training geeft.

Bernadette weet álles over audits en ze weet die kennis supergoed over te brengen. Maar hoe vindt zij het om voor V-Kam Education te werken? We vragen het haar.

Bernadette, wat is voor jou de reden om voor V-Kam Education te trainen?

‘Het is bij V-Kam Education allemaal heel prettig en persoonlijk. Het is een goed georganiseerd no-nonsens opleidingsinstituut. De trainingen zijn erg praktijkgericht. Voor V-Kam Education ben ik een professional die praktijkervaring en kennis overbrengt op anderen. Daarom staat het lesmateriaal niet centraal, maar mijn praktijkervaring. Dat is anders dan bij andere opleidingsinstituten.’

Mooi om te horen dat je dit noemt. Het is precies zoals wij willen dat trainers het ervaren. Een andere vraag: je geeft voornamelijk incompany-trainingen. Wat is daar zo leuk aan?

‘Incompany trainingen vind ik om verschillende redenen fijn om te doen. Ten eerste zijn het vaak groepen van meer dan vier medewerkers. Dat is voor mij een signaal dat de organisatie wil investeren. Ze zien het belang in van een kwaliteitsmanagementsysteem, een ISO certificaat en audits.

Daarnaast vind ik de dynamiek in een incompany training erg leuk. Het lijkt alsof de deelnemers een vakantiedag hebben op het werk. Ik geef veel korte pauzes zodat ze even terug kunnen naar hun werkplek. Het valt me op dat iedereen dan altijd weer op tijd terug is. Het is ook erg leuk om tijdens de lunch even rondgeleid te worden door het bedrijf.

Een incompany heeft ook een minder schools karakter. Je hebt niet het idee dat je een training geeft, maar echt kennis komt brengen. En de stof waar we het over hebben kan je meteen relateren aan de organisatie waar je bent. Dat werkt.’

Een incompany training iets voor jullie?

Bernadette reist door het hele land om interne audit trainingen te geven. Wil je dat ze ook bij jullie een training geeft? Neem dan contact op met Bertine.

Het is duidelijk dat jij enthousiast wordt van incompany trainingen. Ben je net zo enthousiast over V-Kam Education?

‘Jazeker! V-Kam Education is voor mij een betrouwbare opdrachtgever. We kennen elkaar al 12 jaar, dat maakt het heel makkelijk. De lijntjes zijn kort, de bereikbaarheid is goed, en het contact is persoonlijk en altijd vriendelijk. Ik train ook voor V-Kam Education omdat het een goed georganiseerde organisatie is. En daar word ik blij van.’

Zijn er dingen die bij V-Kam Education heel anders werken dan bij andere trainingsbureaus? En zo ja, wat dan bijvoorbeeld?

‘Ja. Het is persoonlijker en je wordt behandeld als zelfstandig ondernemer. Niet als iemand die in dienst is. V-Kam  Education laat mij in mijn waarde, laat mij vrij en gaat uit van mijn professionaliteit.

Het mooie vind ik dat trainers bij V-Kam Edudation geen docenten zijn, maar ondernemers en professionals die hun praktijkervaring en kennis over brengen. Onze praktijkervaring staat centraal.’

Wil je nog iets tegen andere trainers zeggen?

‘Je komt bij ontzettend veel verschillende organisaties, van klein naar groot, door het hele land. Je neemt overal een kijkje in de keuken. Deelnemers van de trainingen zijn gretig om te leren en kennis te vergaren. Dus je draagt als trainer echt iets bij. Als dat bij je past, zou ik zéker contact opnemen.’

Interesse?

Wil jij trainer worden bij dé opleider in kwaliteit, arbo, milieu en voedselveiligheid? Vind jij ook dat trainingen lekker praktisch moeten zijn en wil jij cursisten graag met een glimlach de trainingszaal zien verlaten? Dan ben jij de trainer die we zoeken! Bel met Arjen: 06-25515694 of met Willem Jan: 06-53342852.