Direct naar content
 • Ervaring sinds 2001

 • Trainingen door heel Nederland

ISO 9001 cursus

Ben jij op zoek naar een leerzame cursus waarmee je praktisch aan de slag kunt met ISO 9001: 2015? Dan is deze training van V-Kam Education de juiste keuze voor jou.

Interactief, verdiepend en gericht op de praktijk; met een ISO 9001 certificaat op zak kent de ISO 9001 norm geen geheimen meer voor jou! 

In het kort

Programma
Investering 529.-
Tijdsduur 1 dag
Lestijden 09.00 – 17.00 uur
Certificaat Ja

Resultaat

Na afloop van deze cursus snap jij precies hoe de ISO 9001:2015 norm in elkaar zit. Je kent de taken en verantwoordelijkheden van het management en je hebt praktische handvatten om de transitie van de oude naar de nieuwe norm binnen jouw organisatie te realiseren.

Daarnaast weet je wat er binnen jouw organisatie nog moet gebeuren om te voldoen aan de norm én hoe je hier draagvlak voor kunt creëren.

Kortom: na afloop van deze training beschik je over alle kennis die je nodig hebt om de norm op een effectieve manier te implementeren. Na afloop krijg je een ISO 9001 certificaat.

Voor wie

Ben jij binnen jouw organisatie verantwoordelijk voor het opzetten en implementeren van een kwaliteitszorgsysteem? En voor de ISO 9001 certificering? Dan is de ISO 9001:2015 cursus van V-Kam Education geschikt voor jou.

Of je nu manager, ambtenaar of functionaris bent; na deze training weet jij precies uit welke eisen de ISO 9001:2015 bestaat. Daarnaast weet je hoe je deze norm kunt implementeren en toepassen binnen jouw organisatie én heb je praktische handvatten om er direct mee aan de slag te kunnen!   

Inhoud

Bij V-Kam Education vinden we het belangrijk dat je de opgedane kennis meteen kunt toepassen in de praktijk van jouw organisatie. Daarom krijg je zeer ervaren trainers die veel voorbeelden en actuele cases uit de praktijk gebruiken.

De belangrijkste competenties op een rij: 

 • Je bent op de hoogte van de achtergronden en principes van de ISO 9001:2015 en kunt uitleggen waarom deze norm belangrijk is binnen jouw organisatie.
 • Je kent de nieuwe algemene basisstructuur waarmee de ISO norm is opgebouwd: de High Level Structure (HLS).
 • Je kent de eisen van de ISO 9001-norm van A tot Z én je weet hoe je deze praktisch kunt uitleggen aan je collega’s of werknemers.

We zorgen voor een interactieve opzet, waarin je genoeg ruimte krijgt om je mening te delen of te sparren met je trainer en/of medecursisten. Het resultaat? Vólop praktische kennis om meteen aan de slag te gaan binnen jouw organisatie. De ISO 9001 certificering kent voor jou geen geheimen meer!  

Tijdsduur

De training ISO 1009:2015 duurt één dag en vindt plaats van 09.00 tot 17.00 uur. Je hebt tussen de middag een uur lunchpauze.

Hoe ziet de ISO 9001:2015 training eruit?

Bij V-Kam Education vinden we het belangrijk dat je de opgedane kennis meteen kunt toepassen in de praktijk van jouw organisatie. Daarom werken we uitsluitend met ervaren trainers die gebruik maken van voorbeelden en actuele cases uit de praktijk.

Daarnaast zorgen we voor een interactieve opzet, waarin je genoeg ruimte krijgt om je mening te delen of te sparren met je trainer en/of medecursisten. Het resultaat? Vólop praktische kennis om meteen aan de slag te gaan binnen jouw organisatie! 

Onze trainers

Onze ervaren trainers weten zij als geen ander hoe de ISO 9001 norm in elkaar zit en wat de beste aanpak is in de praktijk. Ze helpen je graag op weg om het kwaliteitszorgsysteem binnen jouw organisatie tot een succes te maken. Geen zorgen: praktijkvoorbeelden genoeg! 

Wat cursisten zeggen

 • Goede manier van lesgeven

  De wijze waarop de lesstof werd gebracht, ruimte voor vragen, ruimte voor invulling

  – Donja van Heeswijk
  – Juli 2023
  5 van de 5 sterren
 • Interactief

  De uitleg m.b.t. de essentie van de normelementen en de interactie die gecreëerd wordt.

  – Ralph Aalders
  – Juli 2023
  5 van de 5 sterren

Online ISO 9001 cursus

Geen cursuslocatie bij jou in de buurt? Geen probleem! Je kunt de ISO 9001:2015 training ook volgen via een online classroom. Thuis, op je werk of vanaf een andere locatie; je volgt de online training waar jij het prettig vindt.

Het enige wat je nodig hebt is een stabiele internetverbinding, camera of webcam, goede speaker en een microfoon. Prettige bijkomstigheid: zo bespaar je reistijd én -kosten! 

Certificaat

Binnen twee weken na afloop van de cursus staat jouw persoonlijke certificaat online voor je klaar in het klantportal. 

Enthousiast geworden over onze ISO 9001:2015 training? Schrijf je meteen in voor deze eendaagse cursus! Check hieronder of wij de training aanbieden op een locatie bij jou in de buurt.

Plaats & Data

8 cursussen beschikbaar

 • Plaats
  Zwolle
  Startdatum
  10-10-2023 09:00
  Beschikbaarheid
  Beschikbaar
  (Startgarantie)
  Inschrijven
  Inschrijven
 • Plaats
  Capelle aan den IJssel
  Startdatum
  20-11-2023 09:00
  Beschikbaarheid
  Beschikbaar
  Inschrijven
  Inschrijven
 • Plaats
  Zwolle
  Startdatum
  04-12-2023 09:00
  Beschikbaarheid
  Beschikbaar
  (Startgarantie)
  Inschrijven
  Inschrijven
 • Plaats
  Eindhoven
  Startdatum
  12-12-2023 09:00
  Beschikbaarheid
  Beschikbaar
  Inschrijven
  Inschrijven
 • Plaats
  Zwolle
  Startdatum
  25-01-2024 09:00
  Beschikbaarheid
  Beschikbaar
  Inschrijven
  Inschrijven

Is je gewenste locatie niet meer beschikbaar? Neem gerust contact met ons op. Wij denken graag met je mee over een passende oplossing! 

Investering

ISO 9001 cursus
529.- 1 dag (excl. btw/all-in)
Prijs is per persoon, inclusief:
 • Lesmaterialen
 • Uitgebreide en gezonde lunch
 • Certificaat

Vervolg: Audit Training

Zoek je extra verdieping of wil je ISO 9001:2015 audits gaan uitvoeren? Dan is de Lead auditor training van V-Kam Education geschikt voor jou. Met deze 5-daagse training inclusief examen verdiep je je kennis over ISO 9001:2015 en word je klaargestoomd om als auditor aan de slag te gaan!  

Incompany

Wil je een ISO 9001 cursus bij jullie op locatie organiseren? Dat kan! Onze trainer komt graag langs. Jullie zorgen voor de koffie, wij voor de rest.

De voordelen van een incompany training?

 • De training wordt helemaal aangepast aan jullie leerdoelen, wensen en verwachtingen.
 • Wat medewerkers leren is meteen toe te passen in jullie eigen organisatie.
 • Het scheelt reiskosten en reistijd voor je medewerkers.
 • De training is op een moment dat jullie goed uitkomt.

Vanaf zes deelnemers kan een incompany training interessant zijn. Vraag hieronder vrijblijvend een offerte aan:

Vraag vrijblijvend een offerte aan

"(verplicht)" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Kan ik je helpen?

Heb je vragen over een incompany training? Neem dan contact op met Bertine. Zij helpt je graag! Ook als je alleen even wilt sparren over wat jullie precies nodig hebben.

Je kunt hieronder ook direct een offerte aanvragen.Extra informatie ISO 9001 cursus

Wat is NEN ISO 9001?

ISO 9001 is de internationale norm voor kwaliteitsmanagementsystemen. De eerste ISO 9001 norm dateert van maart 1987. In de loop van de jaren zijn er diverse updates geweest.

Een belangrijke wijziging was de ISO 9001:2000 versie. Deze ISO 9001:2000 norm is veel meer vanuit de klant gaan denken; belangrijke winst! In 2008 is een kleine update geweest.

In september 2015 is er weer een aanzienlijke en positieve verbetering wat resulteert in de nieuwe ISO 9001:2015 norm. Positieve veranderingen zijn onder andere, de invoering van de High Level Structure (HLS) en meer denken in kansen en risico's. 

Cursus ISO 9001 bij V-Kam Education

Hoe mooi zou het zijn als we bij V-Kam Education de wereld een stukje veiliger, efficiënter en duurzamer kunnen maken? Daar streven we iedere dag naar. Sinds 2001 hebben we ervaring in kwaliteitsmanagementarbo & veiligheidmilieumanagement en voedselveiligheid.

We proberen veiligheidsdeskundigenpreventiemedewerkers, kwaliteitsmanagers en kam coördinatoren op te leiden van het allerhoogste niveau. We proberen dat niet alleen, want we denken graag met je mee. Onze drang om constant te verbeteren zorgt ervoor dat we het beste resultaat halen.

ISO 9001 cursus
529.- 1 dag (excl. btw/all-in)
Feedback company reviews: 8.6 van de 10 sterren
Gratis annuleren tot 2 weken voor aanvang
Persoonlijk advies?