Direct naar content
 • Ervaring sinds 2001

 • Trainingen door heel Nederland

Vacature: word jij onze nieuwe Accountmanager Binnendienst? Klik hier voor meer info.

QHSE opleiding

Wil jij een praktijkgerichte QHSE opleiding volgen waarmee je jouw taak als QHSE manager -Quality, Health, Safety and Environment- of KAM-coördinator -Kwaliteit, Arbo, Milieu- optimaal kunt uitvoeren? Maak dan kennis met de 11-daagse QHSE opleiding van V-Kam Education.

Tijdens de opleiding worden praktische vragen behandeld, zoals:

 • Hoe kan ik het managementsystemen en de normen praktisch toepassen?
 • Hoe overtuig ik het management van het nut en de noodzaak van een goed QHSE beleid?
 • Hoe zorg ik dat collega’s enthousiast worden over veilig, verantwoord en vakkundig werken?

Dit is zomaar een greep uit vragen waar je als QHSE manager tegenaan kunt lopen en waar deze opleiding een antwoord op biedt. Benieuwd hoe we dat doen? Lees dan snel verder!

Wat kun je na het afronden van een QHSE opleiding?

Na afloop van de QHSE opleiding ben je in staat om zelfstandig vorm te geven aan het beleid van jouw organisatie. Zo kun je ervoor zorgen dat jouw organisatie voldoet aan de eisen die worden gesteld op het gebied van arbeidsomstandigheden, kwaliteit en milieu. Denk aan de veiligheid en gezondheid van medewerkers, maar ook de kwaliteit van de producten en diensten die jouw onderneming levert.

Kortom: tijdens deze QHSE opleiding ontwikkel je alle kennis en vaardigheden die je nodig hebt voor een effectieve functie als QHSE manager!

Inschrijven? Dat kan via….

 • Ben of word jij KAM coördinator of QHSE manager en vraag je je af: hóe beheers ik dit allemaal? Dan is deze opleiding voor jou. Na afloop van deze opleiding ben jij een uitstekende KAM coördinator.

Inschrijven? Klik op de button hieronder:

Je bent verzekerd van: 

 • Praktische kennis over normen en wet- en regelgeving.
 • Vaardigheden om dit in de organisatie toe te passen.
 • Interessante interactie met medecursisten.
 • Officieel V-Kam Education® diploma.

Voor wie is de QHSE opleiding geschikt?

De QHSE opleiding is speciaal voor jou bestemd als je binnen jouw bestaande functie als QHSE-manager aan de slag gaat of wanneer je bij een grotere organisatie de volledige rol van QHSE-manager zult vervullen. De opleiding is zowel geschikt voor bestaande als toekomstige QHSE-managers. Voor de opleiding gelden geen specifieke toelatingseisen en het maakt niet uit bij welk type organisatie je werkt. Een MBO werk- en/of denkniveau is voldoende om deel te kunnen nemen aan deze opleiding.

Inschrijven? Klik op de button hieronder:

Tijdsduur

De QHSE opleiding bestaat uit 11 dagen, waarin 4 verschillende onderdelen aan de orde komen:

 • Algemene introductie QHSE (4 dagen)
 • Kwaliteit (2 dagen)
 • Arbo (2 dagen)
 • Milieu (2 dagen)

Naast deze 10 standaard dagen, bieden wij je een gratis extra lesdag aan waarin je alles leert over competenties, vaardigheden en het schrijven van de scriptie.

Deze aanvullende kennis blijkt in de praktijk enorm waardevol voor een efficiënte uitvoering van de taak als QHSE-manager.

Inhoud

Tijdens deze opleiding leer je hoe je kunt zorgen voor een veilige en gezonde werkplek en hoe je toezicht kunt houden op de naleving van de wettelijk gestelde eisen.

Daarnaast krijg je alle benodigde handvatten om draagvlak binnen de organisatie te creëren, zodat werknemers zich zullen houden aan nieuwe voorschriften of werkwijzen.

Diploma

Na het behalen van een positief eindcijfer ontvangt je het officiële V-Kam Education® QHSE diploma. De beoordeling bestaat uit huiswerkopdrachten, scriptie, presentatie en een kennistoets. Een diploma waar je in de praktijk echt iets aan hebt.

‘Dag van de QHSE professional’

Jaarlijks organiseren we voor jou een unieke en een inspirerende terugkom- en opfrisdag voor QHSE managers: de Dag van de KAM coördinator.

Cursuslocatie

 • Gunstige locatie in Utrecht, makkelijk bereikbaar met auto en OV.
 • Heerlijk en gezond lunchbuffet.

Inschrijven? Klik op de button hieronder:

Interessante blogs