Direct naar content
  • Ervaring sinds 2001

  • Trainingen door heel Nederland

HACCP cursus

Hygiënisch werken is enorm belangrijk. Zeker wanneer je met voedsel werkt. Om risico’s te voorkomen, heb je medewerkers nodig die weten wat er bij voedselveiligheid komt kijken. Van persoonlijke hygiëne tot schoonmaakplan.

Tijdens de HACCP Cursus van V-Kam Education leren jouw medewerkers álles wat nodig is rond persoonlijke hygiëne en bedrijfshygiëne. Zo voorkom je vervelende incidenten.

Resultaat

Na afloop van deze HACCP cursus weten jouw medewerkers wat hun eigen handelen invloed is op de veiligheid van jouw (food)producten. Ze kennen de basisprincipes van hygiënisch werken. Daarnaast herkennen ze de oorzaken en gevolgen van besmetting én weten ze besmetting te voorkomen. En natuurlijk weten ze alles over hygiëne en een goed schoonmaakplan.

Kortom: alles wat van belang is om veilig te werken met voedsel!

Voor wie

Deze HACCP cursus geven wij op de werkplek. De cursus is bedoeld voor productiemedewerkers, catering-medewerkers, kantine-medewerkers en middenmanagement.

Voor deze medewerkers is een HACCP hygiënecode certificering verplicht. Met deze cursus halen je medewerkers dit certificaat. Hygiëne wordt topprioriteit bij jouw medewerkers!

HACCP certificaat

Binnen twee weken na de cursus staat het digitale certificaat klaar in het klantportal.

Dit HACCP hygiënecode certificaat is het bewijs dat jouw medewerker werkt volgens de richtlijnen van de hygiënecode HACCP van Horeca Nederland.

Het certificaat is voor onbepaalde tijd geldig. Toch wijzigt er veel op het gebied van voedselveiligheid. Daarom is het slim om het certificaat HACCP hygiënecode elke drie jaar te vernieuwen. Zo houd je de kennis en kunde van jouw medewerkers actueel.

Offerte aanvragen

"(verplicht)" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
HACCP cursus
Prijs op aanvraag 1 dag
Feedback company reviews: 8.6 van de 10 sterren
Gratis annuleren tot 2 weken voor aanvang
Persoonlijk advies?