Direct naar content
 • Ervaring sinds 2001

 • Trainingen door heel Nederland

Over ons

V-Kam Education® helpt je effectiever, veiliger en duurzamer werken!

Al sinds 2001 zijn wij actief als opleider in kwaliteitsmanagement, arbo & veiligheid, mvo & milieu en voedselveiligheid. Het doel van het volgen van een cursus en opleiding is niet een papier aan de muur. V-Kam Education wil resultaat realiseren voor personen en organisaties!.

Impact op je werk

We staan graag dichtbij en naast jou om zo te begrijpen wat jouw grootste uitdagingen zijn. Het geeft energie om vervolgens samen met het beste plan, resultaten te boeken en te werken aan meer veiligheid, duurzaamheid en effectiviteit. Je merkt dat het werkt!

Onze missie

V-Kam Education helpt je effectiever, veiliger en duurzamer werken!

Onze visie

V-Kam Education® wil kennis, vaardigheden en technieken delen in de vakgebieden kwaliteit, arbo, milieu en voedselveiligheid. We doen dit door praktijkgerichte en inspirerende opleidingen en trainingen. Volgens de nieuwste inzichten en actuele normen, wet- en regelgeving. Samen gaan we voor het beste resultaat. Je merkt dat ‘t werkt!

Onze merkwaarden

 • Helder
  We zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen.
 • Enthousiast
  Wij werken met enthousiaste, bevlogen en praktijkgerichte professionals. 
 • Ambitieus
  We gaan voor ‘elke dag een stukje beter’.

Het team

Ons team met enthousiasten en bevlogen medewerkers staat dagelijks voor je klaar! Samen met jou gaan we voor het beste plan en de beste resultaten.

Wil je ook een bijdrage leveren aan een effectieve, veilige en duurzame werkomgeving? Kijk eens bij onze vacatures.

>> Maak kennis met al onze professionals

Klantbeoordeling

We leggen de lat hoog. En dat wordt gewaardeerd. Onze trainingen worden door de deelnemers erg goed beoordeeld. Bekijk alle beoordelingen op de website van de Feedback company.

Onze keurmerken

Bij V-Kam Education streven we naar kwaliteit. Daarom laten wij ons jaarlijks controleren door hoog aangeschreven onafhankelijke organisaties op het gebied van keurmerken.

AVG
DNV
Ervaring kwaliteit
NRTO
Hobéon SKO

V-Kam Education is maatschappelijk betrokken

Wij zijn lid van Woord en Daad RegioOndernemers Genemuiden.
RegioOndernemers Genemuiden is een initiatief van ondernemers uit de regio Genemuiden. Samen maken zij zich sterk voor kleinschalige en heel gerichte projecten in ontwikkelingslanden.

Als lid van de RO zijn wij als ondernemer nauw betrokken bij de ins en outs van een project. In samenwerking met Woord en Daad geven we het leven van onze verre naaste toekomst

Zakelijke gegevens

BTW nr :              NL8229.29.880B01
KVK nr  :              50794078
Bank      :              NL19 Rabo 01286 64 975
Bic-code:             RABONL2U