Direct naar content
  • Ervaring sinds 2001

  • Trainingen door heel Nederland

Cursussen en trainingen door heel Nederland

V-Kam Education is al sinds 2001 actief als opleider in kwaliteitsmanagement, arbo & veiligheid, mvo & milieu en voedselveiligheid.

Het doel van het volgen van een cursus en opleiding is niet een papier aan de muur. V-Kam Education wil resultaat realiseren voor personen en organisaties!

V-Kam Education® helpt je effectieverveiliger en duurzamer werken!

Volg een training zoals jij dat wilt:

  • Veel van onze trainingen en cursussen volg je klassikaal. Je kunt vaak kiezen uit verschillende locaties in Nederland.

  • De online classroom kun je vergelijken met een gewone klas. Alleen volg je de training via een livestream. De trainer zorgt voor voldoende interactieve opdrachten en pauzes.

  • Leren op je eigen tempo. Dat kan met de e-learning cursussen en trainingen van V-Kam Education. Snel en efficient. Op momenten dat het jou uitkomt.

  • Al onze cursussen worden incompany gegeven. Onze trainer komt bij jullie langs en past de training aan op jullie organisatie. Praktisch en interactief.

Je merkt dat ‘t werkt!

Met een cursus of training van V-Kam Education boek je resultaat. Je ontwikkelt vaardigheden en vergroot jouw kennis op het gebied van kwaliteitsmanagement, arbo & veiligheid, milieu & mvo en voedselveiligheid.

Deze inhoud is beschikbaar wanneer de marketing cookies geaccepteerd zijn.

Of je nu kiest voor de KAM coördinator opleidinginterne audit cursuscursus preventiemedewerkerVCA cursus, NEN 3140 cursus of NEN training. V-Kam Education regelt het. En goed! Uiteindelijk is onze missie geslaagd als jij effectieverveiliger en duurzamer kunt werken!

Welkom bij één van onze trainingen. Ik wens je veel leerplezier!

Namens het team van V-Kam Education®

Willem Jan Beens
Directeur