Direct naar content
  • Trainingen door heel Nederland

  • Ervaring sinds 2001

Donderdag 26 mei (Hemelvaartsdag) én vrijdag 27 mei is ons kantoor gesloten.

Voedselveiligheid

Voedselveiligheid

Je kunt de voedselveiligheid alleen waarborgen, als er binnen jouw organisatie voldoende kennis aanwezig is. Kennis van normen en procedures, risico’s, hygiëne en maatregelen. Wij brengen jou en jouw medewerkers deze kennis en inzichten bij.

Onze voedselveiligheid trainingen

  • Tijdens de BCR Packaging cursus leer je alles over hygiëne en voedselveiligheid. Over de inhoud van de norm, hoe je de norm moet implementeren.

  • Door een BRC-certificering weet je straks alles over het implementeren en onderhouden van BRC, de norm voor producenten van verpakkingsmiddelen. Nog heel even en jij hebt straks een volwaardig BRC-certificaat op zak!

  • In deze praktische HACCP cursus leren jouw medewerkers de invloed van hun eigen handelen op de veiligheid van jouw (food)producten kennen.

  • Na het volgen van deze HACCP training weet je precies hoe je veilig met voedsel werkt. Je weet als geen ander om wat voor aanpak het dagelijks werken met levensmiddelen vraagt.

  • Na het volgen van deze cursus ben je helemaal op de hoogte van alle wijzigingen in de IFS Food versie 7. Jij weet de norm toe te passen in je bedrijf.

  • Ben of word jij KAM coördinator of QHSE manager en vraag je je af: hóe beheers ik dit allemaal? Dan is deze opleiding voor jou. Na afloop van deze opleiding ben jij een uitstekende KAM coördinator.

  • In deze 5-daagse lead auditor training leer je de aanpak en de praktijk van het managen en uitvoeren van interne en externe audits.