Direct naar content
 • Ervaring sinds 2001

 • Trainingen door heel Nederland

Incompany trainingen

Incompany trainingen

Al onze cursussen en trainingen geven wij ook incompany, bij jou op locatie. De training stellen we zó samen, dat hij helemaal aansluit bij jullie wensen.

Incompany trainingen zijn praktisch en effectief

Een incompany training is heel efficiënt. Je medewerkers krijgen de training op een door jullie gekozen plek. Vaak op het bedrijf. De praktijkvoorbeelden liggen er voor het oprapen en de cursusinhoud is meteen toe te passen. Bovendien is het prettig om op je eigen werkplek te leren.

Waarom een incompany training?

Onze incompany trainingen zijn persoonlijk en lekker praktisch. Jouw medewerkers krijgen meer individuele aandacht en hoeven niet naar een cursuslocatie te reizen.

Nog een belangrijk voordeel: je kunt de inhoud van deze cursus of training helemaal afstemmen op jullie eigen beroepspraktijk. Dat betekent dat je medewerker het vak leert op een manier die aansluit bij jouw bedrijf. En dat is de perfécte manier om te leren! 

‘Een paar van onze medewerkers zijn door V-Kam Education opgeleid tot preventiemedewerker. Van begin tot eind was alles goed geregeld. We zijn enthousiast over de inhoud van de training én ook over trainer.’

Janny de Brug
HR Manager

Thema’s voor incompany trainingen

Zoals gezegd geven wij al onze trainingen en cursussen ook incompany. Samen met onze adviseur bepaal je de inhoud en de vorm van de training. Elke training past bij één van deze thema’s:

Focus op kwaliteit

Kwaliteitmanagement

Continu aan kwaliteitsverbetering werken. Dat is de uitdaging. Hoe doen jullie dat? En hoe sluiten jullie je aan bij de geldende kwaliteitsnormen? Dat leren je medewerkers tijdens kwaliteitsmanagement opleidingen.

Het beste voor je medewerkers

Arbo & Veiligheid

Bij het ‘beste voor je medewerkers’ hoort een veilige werkomgeving. De kennis en vaardigheden die daarvoor nodig is brengen wij je medewerkers bij. Met verschillende cursussen. Zo wordt jouw bedrijf aantoonbaar veiliger!

Oog voor je omgeving

Milieu & MVO

Milieubewust en maatschappelijk verantwoord ondernemen: het hoort bij succesvolle organisaties. Bij organisaties die oog hebben voor hun omgeving. Met milieumanagement cursussen brengen wij jullie medewerkers kennis bij.

Voor een veilig productieproces

Voedselveiligheid

Voedselveiligheid waarborgen betekent dat er kennis is van normen en procedures. Van risico’s, hygiëne en maatregelen. Wij leren je medewerkers deze kennis. Op de werkvloer, dus direct toepasbaar.

Vraag je offerte aan

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Laat dan hier je gegevens achter. Onze opleidingsadviseur neemt binnen 1 werkdag contact met je op.

"(verplicht)" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Individueel, klassikaal, online of via e-learning?

Hoe de training gegeven wordt, hangt af van jullie wensen en leerdoelen. Wij passen de vorm daarop aan. Er zijn vier manieren waarop je medewerkers training kunnen volgen:

1. Individueel

Je medewerker krijgt één op één les van onze trainer. De training wordt helemaal afgestemd op de leerdoelen van je medewerker. Dat werkt snel en effectief.

2. Klassikaal

Is er een groep medewerkers die samen een training nodig heeft? Kies dan voor een klassikale training. Samen met de trainer gaan je medewerkers aan de slag. Dat kan om alleen theorie gaan maar ook om trainen in de praktijk. In het laatste geval gaat onze trainer aan de slag op de werkvloer.

3. Online classroom

De online classroom kun je vergelijken met een gewone klas. Alleen volgt elke medewerker de training via een livestream. De trainer zorgt voor voldoende interactieve opdrachten en pauzes. De training is te volgen vanaf elke locatie.

4. E-learning

Een e-learning training volgen je medewerkers online, op de momenten dat het hen uitkomt. Soms wordt het gecombineerd met praktijkdagen. De theorie gaat via e-learning, voor het oefenen komen de medewerkers naar een praktijkdag.

Zo gaat een incompany traject

 • Je vult je wensen in op het offerteformulier.
 • Tijdens een intake bepalen we samen welke onderwerpen en leerdoelen voor de organisatie en jouw medewerkers belangrijk zijn.
 • Op basis hiervan maken we een effectief programma, dat helemaal bij jullie past!
 • Ben je hiermee akkoord? Dan bepalen we de plaats en datum.
 • Op die dag gaan je medewerkers met onze trainer aan de slag.
 • Na afloop ontvangen je medewerkers een certificaat van deelname.
 • Elke training evalueren we met jullie; hoe ging het? Zijn jullie tevreden? Zijn de doelen gehaald? Wat kan er beter?
  Met die informatie maken we toekomstige trainingen, bij jullie of bij andere organisaties, nóg beter.

Een incompany training is maatwerk

Maatwerk betekent dat een training zó wordt samengesteld dat het aansluit bij jullie wensen. Voordat de training begint ga je samen met de trainer om tafel zitten om de gewenste doelen en resultaten te bespreken. Zo weet je zeker dat de leerdoelen, de werkwijze en het materiaal naadloos aansluiten bij jouw wensen.

Voordelen van een incompany training

 • Er is meer aandacht voor de cursisten.
 • Jullie leerdoelen staan centraal.
 • Theorie en praktijk worden op een prettige manier afgewisseld.
 • Praktijkvoorbeelden sluiten aan bij de ontwikkelingen in het bedrijf.
 • De trainer heeft ervaring in het vakgebied.
 • De trainer en cursist hebben een gezamenlijke passie voor het vak.

Vraag je offerte aan

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Laat dan hier je gegevens achter. Onze opleidingsadviseur neemt binnen 1 werkdag contact met je op.

"(verplicht)" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Kan ik je helpen?

Arjen van Ark

Directeur

Bertine Kuilart

Relatiemanager