Update Covid-19 maatregelen

Vanaf 2 juni starten de klassikale trainingen weer! Lees meer

NEN 3140 cursussen

Op zoek naar erkende NEN 3140 cursussen? V-Kam Education biedt diverse cursussen, variërend van een NEN 3140 keurmeester cursus, tot een VOP cursus of opleiding vakbekwaam persoon (VP). Schrijf u vandaag nog in voor de cursus die bij u past!

Waarom kiezen voor de NEN 3140 cursussen van V-Kam Education?

Een NEN 3140 cursus is onmisbaar wanneer uw bedrijf elektrische arbeidsmiddelen gebruikt, onderhoudt, beheert en inspecteert. Veilig werken is in zo’n geval van levensbelang, zowel voor uzelf als voor uw medewerkers. Dit veilige werken doet u door te kiezen voor een opleiding en certificering volgens de NEN 3140 norm.  Oftewel: u kiest voor één van de NEN 3140 cursussen van V-Kam Education. U bent dan niet alleen verzekerd van een heldere cursus met een professionele leerkracht, maar ook van een goed eindresultaat. Niet voor niets staat V-Kam Education bekend om haar hoge slagingspercentages. Nog een interessant voordeel: de NEN 3140 cursussen worden op diverse locaties in Nederland gegeven, naar wens zelfs in uw eigen bedrijfspand. Zo wordt het volgen van een NEN 3140 cursus wel heel eenvoudig!

Meer informatie over de NEN 3140 cursussen van V-Kam Education

Wanneer u werkt met elektrische laagspanningsinstallaties, bent u volgens de NEN 3140 norm verplicht om regelmatig opleidingen te volgen. Het volgen van NEN 3140 cursussen is dus niet alleen verstandig, maar ook simpelweg verplicht. Tijdens de NEN 3140 cursussen van V-Kam Education leert u hoe u veilig met elektriciteit kunt werken en hoe ieders verantwoordelijkheid en bevoegdheid volgens de NEN 3140 norm is vastgesteld. Dankzij deze cursussen wordt uw kennis van het werken met elektrische installaties zowel theoretisch als praktisch verbreed. Een stevige basis om in de toekomst volledig volgens de NEN 3140 norm te kunnen werken. 

 

De NEN 3140 cursussen van V-Kam Education maken het verschil!

Om te voldoen aan de veiligheidsnormen van NEN 3140  zijn er diverse opleidingen beschikbaar. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een opleiding tot keurmeester, waarbij het keuren van elektrisch gereedschap conform NEN 3140 centraal staat. U kunt echter ook kiezen voor een cursus NEN 3140 VOP (Voldoende Onderricht Persoon) of een cursus NEN 3140 VP (Vakbekwaam Persoon). In beide gevallen vergaart u alle kennis die u volgens de NEN 3140 norm moet bezitten om deze titel te mogen dragen. Een onmisbaar certificaat voor ieder bedrijf dat zichzelf en haar werk serieus neemt!

 

 

Download ons gratis e-book

"De belangrijkste veranderingen op een rij"

Download e-book

V-Kam Education werkt onder andere voor:

Meer opdrachtgevers