Update Covid-19

De cursussen op locatie mogen doorgaan. Lees meer

Waarom kiezen voor de NEN 3140 cursussen van V-Kam Education?

Een NEN 3140 cursus is onmisbaar wanneer jouw bedrijf elektrische arbeidsmiddelen gebruikt, onderhoudt, beheert en inspecteert. Veilig werken is in zo’n geval van levensbelang, zowel voor jezelf als voor jouw medewerkers. Dit veilige werken doe je door te kiezen voor een opleiding en certificering volgens de NEN 3140 norm.  Oftewel: je kiest voor één van de NEN 3140 cursussen van V-Kam Education. Je bent dan niet alleen verzekerd van een heldere cursus met een professionele leerkracht, maar ook van een goed eindresultaat en kun je jezelf NEN 3140 Keurmeester noemen. Niet voor niets staat V-Kam Education bekend om haar hoge slagingspercentages. Nog een interessant voordeel: de NEN 3140 cursussen worden op diverse locaties in Nederland gegeven, naar wens zelfs in jouw eigen bedrijfspand. Zo wordt het volgen van een NEN 3140 cursus wel heel eenvoudig!

Meer informatie over de NEN 3140 cursussen van V-Kam Education

Wanneer je werkt met elektrische laagspanningsinstallaties, ben je volgens de NEN 3140 norm verplicht om regelmatig opleidingen te volgen. Het volgen van NEN 3140 cursussen is dus niet alleen verstandig, maar ook simpelweg verplicht. Tijdens de NEN 3140 cursussen van V-Kam Education leer je hoe je veilig met elektriciteit kunt werken en hoe ieders verantwoordelijkheid en bevoegdheid volgens de NEN 3140 norm is vastgesteld. Dankzij deze cursussen wordt jouw kennis van het werken met elektrische installaties zowel theoretisch als praktisch verbreed. Een stevige basis om in de toekomst volledig volgens de NEN 3140 norm te kunnen werken. Onze 3140 cursussen kunt u ook lokaal volgen, bijvoorbeeld in Amsterdam, of Rotterdam.

 

De NEN 3140 cursussen van V-Kam Education maken het verschil!

Om te voldoen aan de veiligheidsnormen van NEN 3140  zijn er diverse opleidingen beschikbaar. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een opleiding tot keurmeester, waarbij het keuren van elektrisch gereedschap conform NEN 3140 centraal staat. Je kunt echter ook kiezen voor een cursus NEN 3140 VOP (Voldoende Onderricht Persoon) of een cursus NEN 3140 VP (Vakbekwaam Persoon). In beide gevallen vergaar je alle kennis die je volgens de NEN 3140 norm moet bezitten om deze titel te mogen dragen. Een onmisbaar certificaat voor ieder bedrijf dat zichzelf en haar werk serieus neemt!

 

 

Download ons gratis e-book

"De belangrijkste veranderingen op een rij"

Download e-book

V-Kam Education werkt(e) onder andere voor:

Meer opdrachtgevers