Direct naar content
  • Ervaring sinds 2001

  • Trainingen door heel Nederland

NEN 3140 Cursus Rotterdam | V-Kam

Ben je op zoek naar een informatieve en praktijkgerichte NEN 3140 cursus in Rotterdam? Kies dan voor V-Kam Education. Onze deskundige docenten kennen de beroepspraktijk en voorzien je van nuttige informatie voor jouw bedrijf. Zo kun je zelfverzekerd aan de slag.

Lees meer over de locatie van onze NEN 3140 cursus in Rotterdam en ontdek de mening van andere cursisten.

Unieke locatie voor de NEN 3140 cursus in Rotterdam

Business Centre Nederland is met een ruim aanbod aan faciliteiten de perfécte locatie voor onze NEN 3140 cursus in Rotterdam. Deze trainingslocatie is strategisch gelegen aan de rand van Rotterdam; vlakbij snelwegen en station Rotterdam Alexander. Hierdoor kun je onze NEN 3140 cursus in Rotterdam zowel met de auto als met het openbaar vervoer makkelijk bereiken.

Kom je met de auto? BCN Rotterdam heeft 220 gratis parkeerplaatsen op eigen terrein. Reis je met het OV? Maak dan gebruik van de gratis ‘Station Hopper service’ van en naar NS-station Rotterdam Alexander.

Wat je mag verwachten van onze NEN 3140 cursus in Rotterdam

Bij onze NEN 3140 cursus in Rotterdam is een praktijkgerichte benadering vanzelfsprekend. Sterker nog: al onze docenten komen uit de praktijk! Hierdoor kunnen zij je uitstekend begeleiden en van alle relevante kennis voorzien.

Daarnaast kun je tijdens de cursus gebruik maken van diverse meetinstrumenten zoals Fluke, Gossen Metrawatt en Nieaf-Smitt. Wil je een optimale toepassing naar jouw eigen praktijk maken? Neem dan gerust jouw eigen meetinstrument mee naar onze cursus. Zo weet je straks precies hoe je veilig met jouw apparatuur kunt werken.

Kortom: bij V-Kam doen wij er alles aan om onze cursus zó te geven, dat je alle kennis meteen praktisch kunt toepassen in jouw eigen bedrijf! Kies je voor de V-Kam NEN 3140 cursus in Rotterdam dan bent je bovendien verzekerd van:

  • Snel en persoonlijk advies: wij geven advies op maat en zorgen ervoor dat je de cursus volgt die het beste bij jou én bij jouw bedrijf aansluit!
  • Ervaring sinds 2001: dankzij onze ruime ervaring weten wij precies wat goed werkt en voorzien wij je op een vlotte en duidelijke manier van alle theoretische en praktische kennis.
  • Tevreden klanten: met dank aan onze bevlogen docenten en praktijkgerichte aanpak beoordelen andere cursisten ons met een 8.6!

Ervaringen NEN 3140 cursus Rotterdam

Wij hechten veel waarde aan de mening van onze cursisten over de NEN 3140 cursus te Rotterdam. Daarom vragen wij na afloop van de cursus altijd om een beoordeling.

Oud-cursisten geven onze dienstverlening gemiddeld een 8.6 en daar zijn wij heel blij mee! De heldere uitleg en het veelvuldig toepassen van praktijkvoorbeelden worden veelvuldig genoemd in de reacties.

Zo schrijft een van de cursisten: “De duidelijke uitleg door de docent en de toepasbaarheid van de informatie waren uitmuntend. De inhoud van deze cursus sloot rechtstreeks aan bij mijn veeleisende vak.”

Ook de interactie met de docent en de mede-cursisten wordt positief ervaren. “De interactie zorgt voor een goede dynamiek in de groep, hierdoor blijft de opgedane kennis je goed bij”, schrijft een oud-cursist.

En, niet geheel onbelangrijk: ook de aangeboden lunch valt in de smaak bij cursisten. “De lunch was goed geregeld en van zeer hoge kwaliteit”, aldus een voormalig cursist. Ben je benieuwd naar meer reviews van V-Kam Education en de NEN 3140 cursus in Rotterdam? Op onze website vind je alle NEN 3140 cursus ervaringen.