Direct naar content
  • Ervaring sinds 2001

  • Trainingen door heel Nederland

NEN 3140 cursus Amsterdam volgen? | V-Kam

Ben je op zoek naar een NEN 3140 cursus in Amsterdam? Kies dan voor V-Kam Education. Onze bevlogen docenten geven je graag praktische kennis voor jouw vakgebied.

Lees meer over de trainingslocatie en ontdek waarom andere cursisten V-Kam Education met een 8,6 beoordelen!

Hier vind je onze NEN 3140 cursus in Amsterdam

De V-Kam Education NEN 3140 cursus in Amsterdam vindt plaats in BCN Amsterdam Arena. Deze trainingslocatie ligt direct naast het NS-station ‘Bijlmer-Arena’, vanwaar je een rechtstreekse verbinding heeft met onder andere Utrecht- en Amsterdam CS. Daarnaast heeft deze locatie een vrijwel directe toegang tot alle snelwegen rond Amsterdam.

Parkeren gaat heel gemakkelijk in een van de omliggende parkeergarages. De trainingslocatie BCN Amsterdam Arena beschikt bovendien over alle moderne faciliteiten zoals Wi-Fi, speciale verlichting voor uitstekend zicht op het presentatiescherm, klimaatbeheersing etc. en vormt zo een prettige leeromgeving voor professionals!

Wat kun je verwachten van de NEN 3140 cursus in Amsterdam?

Tijdens de 1-daagse NEN 3140 cursus in Amsterdam leiden wij je op tot keurmeester elektrisch gereedschap en leer je elektriciteitsrisico’s in te schatten, inspecties uit te voeren en de bijbehorende administratieve werkzaamheden af te handelen.

Onze docenten leggen de focus op de praktijk en leren je op een begrijpelijke manier alle skills aan die je nodig hebt voor jouw eigen vakgebied. Je leert onder andere de risico’s van elektriciteit inzien, grenswaarden en meetmethoden voor isolatieweerstand bepalen en je kunt tijdens de cursus gebruik maken van verschillende meetapparatuur.

Kies je voor V-Kam Education dan bent je bovendien verzekerd van:

  • Kwaliteit voorop: ons doel is niet een papiertje aan de muur; wij willen échte resultaten realiseren voor jouw bedrijf of organisatie
  • Ervaring sinds 2001: al 45.000 cursisten gingen je voor
  • Tevreden klanten: oud-cursisten beoordelen ons met een 8,6

Reviews NEN 3140 cursus in Amsterdam

Omdat we continu zoeken naar verbetering van onze diensten waarderen we het zeer als oud-cursisten ons beoordelen. We vinden het fijn om te merken dat cursisten de NEN 3140 cursus in Amsterdam zeer positief beoordelen.

Een cursist beschrijft het als volgt: “Mijn ervaring met V-Kam Education is heel goed. We kregen goede praktijkvoorbeelden, zeer ervaren instructeurs en gedreven ondersteuning vanuit V-Kam Education. Kortom; een aanrader!”

Andere sterke punten van de NEN 3140 cursus in Amsterdam die vaak door cursisten genoemd worden zijn het interactieve programma en de duidelijke uitleg door docenten. “We kregen een goede, heldere uitleg van onze docent. Er was genoeg ruimte voor vragen en de sfeer was ongedwongen”, schrijft een oud-cursist. Wil je meer ervaringen van anderen lezen?

Op de inschrijfpagina van de NEN 3140 cursus kun je alle reviews bekijken en meteen de aankomende data van deze NEN 3140 cursus in Amsterdam raadplegen. 

>> Bekijk al onze NEN 3140 cursussen