Direct naar content
  • Ervaring sinds 2001

  • Trainingen door heel Nederland

De Dag van de BHV

‘Je weet pas wat je mist, als het er niet is.’

En dat is precies de reden waarom de Dag van de BHV in het leven is geroepen. Stel je voor dat iemand onwel wordt op het werk, en er is geen BHV’er in de buurt. Dat kan zoiets vreselijk naar aflopen.

Thema 2022

Op elke eerste maandag van november, is er extra aandacht voor de BHV’ers. Ze worden extra in het zonnetje gezet. We mogen beseffen dat BHV’ers heel waardevol en belangrijk zijn! Dit jaar is het thema: Werk, thuis, op straat: hoe veilig ben jij?

Veilig zijn, dat willen we allemaal

Het thema past goed bij hoe we werken sinds corona. Steeds meer bedrijven werken hybride. En veilig zijn, dat willen we allemaal. Zowel thuis als op het werk én op straat. We moeten vaak op professionele hulptroepen van politie, brandweer en ambulance wachten. Dan is het een fijn idee dat er BHV’ers zijn, die in deze cruciale mintuten in actie komen.

Bedank op deze dag de BHV’ers voor het werk dat zij doen!

Ben jij BHV’er?

Hoe zorg jij voor een veilige en gezonde (werk)omgeving? Wat doe jij bij een incident: zowel als je thuis (aan het werk) bent of op kantoor of onderweg? Het is goed daar over na te denken. Deze drie tips helpen je hierbij:

Meer lezen over BHV?