Preventiemedewerker cursussen

U bent op zoek naar kwalitatieve preventiemedewerker cursussen? Daarvoor bent u bij V-Kam Education aan het juiste adres. Wij bieden zowel de algemene eendaagse cursus als een uitgebreide driedaagse cursus. Schrijf u vandaag nog in voor één van beide preventiemedewerker cursussen!

Verschillende preventiemedewerker cursussen

V-Kam Education biedt twee preventiemedewerker cursussen aan. Allereerst is er de eendaagse cursus voor inzicht in al uw Arbozaken. Tijdens deze cursus verwerft u kennis op het gebied van praktische Arbo-aspecten en wordt u getraind in het toepassen van deze vaardigheden. Daarnaast is er de driedaagse opleiding voor de preventiemedewerker/ Arbocoördinator. Tijdens deze preventiemedewerker opleiding ligt een sterkere focus op de analytische vaardigheden. Inspecties, risico inventarisatie en -evaluatie en taakrisicoanalyses behoren nu ook tot het takenpakket.

Download de gratis gouden tips voor élke preventiemedewerker (PDF) 

Waarom kiezen voor de preventiemedewerker cursussen van V-Kam Education?

De preventiemedewerker cursussen van V-Kam Education zijn absoluut de beste keus. Waarom? Omdat V-Kam Education bekend staat om haar heldere opleidingsmethoden, prettige docenten en hoge slagingspercentages. Bovendien biedt V-Kam Edcuation haar opleidingen aan op diverse locaties in Nederland. Zelfs een cursus binnen uw eigen organisatie behoort tot de mogelijkheden! 

Waarom zijn preventiemedewerker cursussen zo belangrijk?

Preventiemedewerker cursussen kunnen van grote meerwaarde zijn voor uw organisatie. Allereerst zorgen ze voor kennis op het gebied van arbo wetgeving en arbo risico’s. Daarnaast weet de cursist na afloop precies hoe hij andere medewerkers kan motiveren en wat er gedaan moet worden bij ongevallen. Preventiemedewerker cursussen zijn niet alleen raadzaam, ze zijn ook wettelijk verplicht. Sinds 2005 moet iedere organisatie tenminste één preventiemedewerker in huis hebben. 

Wat kan ik met de preventiemedewerker cursussen?

Tijdens de preventiemedewerker cursussen krijgt u onmisbare praktijkkennis, 'tools' en ervaringen mee. Na deze opleiding weet u precies waar u alles rondom Arbo en preventie kunt vinden en hoe u deze informatie daadwerkelijk kunt toepassen in de praktijk. Na afloop van de preventiemedewerker cursus ontvangt u het certificaat voor preventiemedewerker. Dit certificaat is van groot belang, omdat ieder bedrijf verplicht is tenminste één preventiemedewerker in huis te hebben. 

Download ons gratis e-book

"Ontdek de 10 gouden tips voor élke preventiemedewerker!"

Download e-book

V-Kam Education werkt onder andere voor:

Meer opdrachtgevers