Persoonlijk advies?
Bel 038 820 02 52

Heftruck cursus en heftruckcertificaat Gelderland

Bent u op zoek naar een kwalitatieve heftruck cursus in Gelderland, voor het halen van uw heftruckcertificaat? Dan kiest u voor een heftruck cursus van V-Kam Education! Of u nu een eendaagse-, tweedaagse- of herhalingscursus in Gelderland wilt volgen, bij ons vindt u ze allemaal. Nieuwsgierig? Waar wacht u nog op? Vind meteen de heftruck cursus die bij u past!

Toelichting heftruck cursus in Gelderland

U heeft interesse in een heftruck cursus in Gelderland, maar u wilt graag extra informatie over de verschillende opties en het bijbehorende kostenplaatje. Wij vertellen u graag wat voor cursusaanbod u kunt verwachten, waar u de heftruck cursus in Gelderland kunt volgen en wat voor kosten dit met zich meebrengt.  Zo wordt het voor u een stuk eenvoudiger om te beslissen of V-Kam Education ook voor ú het beste opleidingsinstituut is voor het halen van uw heftruckcertificaat! 

Op welke locaties wordt een heftruck cursus in Gelderland aangeboden?

U kunt de heftruck cursus in Gelderland op twee verschillende locaties volgen. Dit kan op de vaste cursuslocatie in Ede of op uw eigen bedrijfslocatie elders in Gelderland. In beide gevallen geldt dat u alle aangeboden heftruck cursussen  kunt volgen.  Waarom u voor een heftruck cursus op uw eigen locatie zou kiezen? Omdat u dan niet alleen in Gelderland blijft, maar ook binnen uw eigen bedrijfsmuren. Dat is niet alleen een makkelijke, maar ook zeer efficiënte oplossing!

Hoe ziet de heftruck cursus in Gelderland eruit?

De heftruck cursus in Gelderland wordt in verschillende vormen aangeboden.  Zo kunt u kiezen voor de eendaagse heftruck cursus, een tweedaagse opleiding en de heftruck herhalingscursus. Iedere cursus heeft zijn eigen focus en eigen doelgroep. Wilt u graag weten welke cursus voor het halen van uw heftruckcertificaat bij u past? Maak dan meteen kennis met ons cursusaanbod in Gelderland via de onderstaande informatiepagina’s:

Wat kost een heftruck cursus in Gelderland?

U volgt al een heftruck cursus in Gelderland voor nog geen €200! Dit is uiteraard afhankelijk van de heftruck cursus die u kiest. Wilt u in Ede een herhalingscursus volgen? Dan heeft u al voor €199 een erkend diploma op zak. Wilt u een opleiding volgen voor beginnelingen? Dan betaalt u €399 voor een intensieve cursus van twee dagen. Zo heeft u een schriftelijk bewijs van uw kennis en kunde en dat is altijd mooi meegenomen! We verwijzen u graag door naar onze informatiepagina Heftruck opleidingen voor een uitgebreid overzicht van alle mogelijkheden en bijbehorende prijzen. Bovendien kunt u hier meteen een offerte aanvragen voor een heftruck cursus op uw eigen locatie in Gelderland.

  • Startdatum Locatie Status
  • 23-01-2020 om 07:00Hengelo inschrijven
  • 24-01-2020 om 07:00Doetinchem inschrijven
  • 24-01-2020 om 07:00Tilburg inschrijven
  • 27-01-2020 om 07:00AmsterdamVol
  • 27-01-2020 om 07:00ZwolleVol
meer data en locaties

V-Kam Education werkt onder andere voor:

Meer opdrachtgevers