Update Covid-19

De cursussen op locatie mogen doorgaan. Lees meer

BHV opleidingen

Op zoek naar een professionele aanbieder van BHV opleidingen? Dan zit je bij V-Kam Education goed. Wij bieden verschillende BHV opleidingen, variërend van een BHV Basis cursus, tot Hoofd BHV.

Investeer in een veilige werkomgeving en schrijf je vandaag nog in voor één van de praktische BHV opleidingen van V-Kam Education!

BHV opleidingen die jouw bedrijf kosten besparen

In Nederland vinden er jaarlijks maar liefst 85.000 bedrijfsongevallen plaats. De kosten van dit alles, exclusief productieverlies en ziekenhuiskosten, bedragen meer dan 1,5 miljard euro per jaar. Snelle en deskundige hulp kan persoonlijk leed beperken en in veel gevallen grote schade voorkomen. Met de professionele BHV opleidingen van V-Kam Education kun je dus kosten besparen. Bovendien  is bedrijfshulpverlening sinds 1994 verplicht voor elk bedrijf. Redenen genoeg om de bedrijfshulpverlening goed aan te pakken.

Cursus BHV herhaling

Cursus BHV herhaling

Wil je als BHV-er jouw kennis en vaardigheden door oefening en/of andere activiteiten op peil houden? Wil je als werkgever ervoor zorgen dat je blijft voldoen aan de basisverplichting volgens de Arbowet?  Dit kan door als BHV-er jaarlijks een herhalingscertificaat te halen, waarmee je weer helemaal bij de tijd bent als BHV-er.

Bekijk de Cursus BHV herhaling

Online BHV basis cursus 1 dagOnline BHV basis cursus (1 dag)

De Online BHV basis cursus bestaat uit ca. 4 uren online theorie via onze e-learning module en 1 klassikale praktijk dag. Je leert via onze elearning module de theorie over eerste hulp, levensreddende handelingen, brandbestrijding, ontruiming en communicatie. 

Bekijk de online BHV basis cursus van 1 dag

 

 

Hoofd BHV opleidingHoofd BHV opleiding

Als Hoofd BHV vertaal je het ARBO-beleid naar concrete maatregelen en heb je de beleidsmatige zorg voor de bedrijfshulpverlening. Een Hoofd BHV heeft meestal ook de verantwoordelijkheid als Preventiemedewerker. Daarom hebben we de lesstof gebundeld in deze cursus. In vier dagen beheers je alle benodigde kennis en vaardigheden.

Bekijk de Hoofd BHV Opleiding

V-Kam Education werkt(e) onder andere voor:

Meer opdrachtgevers