BHV opleidingen

Op zoek naar een professionele aanbieder van BHV opleidingen? Dan bent u bij V-Kam Education aan het juiste adres. Wij bieden verschillende BHV opleidingen, variërend van een BHV Basis cursus, tot BHV ploegleider of Coördinator BHV.

Waar wacht u nog op? Investeer in een veilige werkomgeving en schrijf u vandaag nog in voor één van de praktische BHV opleidingen van V-Kam Education!

BHV opleidingen van een hoog aangeschreven aanbieder

Onze BHV Opleidingen staan bekend om hun heldere cursusstructuur,  goede leerkrachten en hoge slagingspercentages. Bovendien kunt u de BHV opleidingen van V-Kam Education in alle hoeken van Nederland volgen. Dat betekent dat u geen ellenlange afstanden hoeft af te leggen voor een cursus. Veel cursisten vinden  dat een grote pré. Genoeg redenen om voor V-Kam Education te kiezen zou u denken, maar er is nóg een belangrijk argument. V-Kam Education is namelijk al vanaf 2001 specialist in BHV opleidingen. U heeft dus niet alleen te maken met een praktisch en laagdrempelig opleidingsinstituut, maar ook met een opleidingsinstituut dat spreekt uit ervaring. En dat resulteert in een breed opleidingsaanbod.

BHV opleidingen in alle soorten en maten

U kunt bij ons terecht voor zeer uiteenlopende BHV opleidingen. Zo kunt u kiezen voor een BHV Basis cursus, een BHV ploegleider cursus of een opleiding tot Coördinator BHV . Ook biedt V-Kam Education diverse BHV herhalingscursussen. Deze opleidingen kunt u volgen in een van onze ruim 50 keuzelocaties, maar ook incompany bij uw eigen organisatie. Deze laatste optie is vooral geschikt wanneer meerdere medewerkers de cursus gaan volgen.

BHV opleidingen die uw bedrijf kosten besparen

In Nederland vinden er jaarlijks maar liefst 85.000 bedrijfsongevallen plaats. De kosten van dit alles, exclusief productieverlies en ziekenhuiskosten, bedragen meer dan 1,5 miljard euro per jaar. Snelle en deskundige hulp kan persoonlijk leed beperken en in veel gevallen grote schade voorkomen. Met de professionele BHV opleidingen van V-Kam Education kunt u dus kosten besparen. Bovendien  is bedrijfshulpverlening sinds 1994 verplicht voor elk bedrijf. Redenen genoeg om de bedrijfshulpverlening goed aan te pakken.

BHV cursus basis

BHV Cursus Basis

BHV is een afkorting voor Bedrijfshulpverlener. Dat betekent dat u, of uw medewerker leert hoe hij/zij moet handelen bij (kleinere) calamiteiten binnen het bedrijf. Hierbij kunt u denken aan het verlenen van eerste hulp aan een collega die onwel wordt, of het bestrijden van een beginnende brand. De cursus heeft als belangrijkste doel dat iedere cursist na afloop snelle en deskundige hulp kan verlenen. De bedrijfshulpverlener cursus bestaat uit 2 dagen met een tussenperiode van een week.

Bekijk de BHV Cursus Basis van 2 dagen

 

Cursus BHV herhalingCursus BHV herhaling

Wilt u als BHV-er uw kennis en vaardigheden door oefening en/of andere activiteiten op peil houden? Wilt u als werkgever ervoor zorgen dat u blijft voldoen aan de basisverplichting volgens de Arbowet?  Dit kan door als BHV-er jaarlijks een herhalingscertificaat te halen, waarmee u weer helemaal bij de tijd bent als BHV-er.

Bekijk de Cursus BHV herhaling

Online BHV basis cursus 1 dagOnline BHV basis cursus (1 dag)

De Online BHV basis cursus bestaat uit ca. 4 uren online theorie via onze e-learning module en 1 klassikale praktijk dag. U leert via onze elearning module de theorie over eerste hulp, levensreddende handelingen, brandbestrijding, ontruiming en communicatie. 

Bekijk de online BHV basis cursus van 1 dag

 

 

 

BHV ploegleider cursusBHV ploegleider cursus

De ploegleider BHV geeft leiding aan het BHV-team binnen uw organisatie. Hij/zij zorgt ervoor dat zijn ploeg geoefend wordt en blijft. Het beheer en de controle van de hulpmiddelen van de ploeg horen ook tot het takenpakket. In de opleiding ploegleider komen al deze facetten aan bod.

Bekijk de BHV ploegleider cursus

BHV ploegleider herhaling cursusBHV ploegleider herhaling cursus

Als BHV ploegleider is het belangrijk om de kennis en vaardigheden om leiding te geven aan de BHV-ploeg in stand te houden. Ook het up-to-date houden van de kennis van bedrijfshulpverlening is een belangrijk doel van deze herhalingscursus. Hiermee voldoet u weer aan de hoofdtaken van een Ploegleider BHV.

Bekijk de BHV ploegleider herhaling cursus

BHV coördinator opleidingBHV coördinator opleiding

Als BHV Coördinator zorgt u voor het operationeel houden van de bedrijfshulpverlening en stuurt u ook de BHV Ploegleiders aan. Al deze taken zijn in een complexe organisatie een onmogelijke opgave voor het hoofd BHV. Met de inzet van de BHV Coördinator bent u verzekerd van een betrouwbare BHV organisatie per vestiging.

Bekijk de BHV coördinator opleiding

Hoofd BHV opleidingHoofd BHV opleiding

Als Hoofd BHV vertaal je het ARBO-beleid naar concrete maatregelen en heb je de beleidsmatige zorg voor de bedrijfshulpverlening. Een Hoofd BHV heeft meestal ook de verantwoordelijkheid als Preventiemedewerker. Daarom hebben we de lesstof gebundeld in deze cursus. In vier dagen beheers je alle benodigde kennis en vaardigheden.

Bekijk de Hoofd BHV Opleiding

V-Kam Education werkt onder andere voor:

Meer opdrachtgevers