Veelgestelde vragen

Hier vind je een overzicht van de meestgestelde vragen:

Wanneer ontvang ik mijn certificaat of diploma?

Binnen een week na afloop van de cursus ontvang jij of jullie contactpersoon een e-mail met de link naar het certificaat of diploma in de klantportal. Hier kan het in PDF gedownload worden.

Wat moet ik doen als mijn certificaat of diploma kwijt is?

Als je het originele certificaat of diploma kwijt bent, neem dan contact met ons op! Houd er wel rekening mee dat voor bepaalde diploma (zoals VCA) het niet mogelijk is om duplicaten te verstrekken.

Wat zijn de voorwaarden?

De algemene voorwaarden kan je hier downloaden.

Kan ik de cursus annuleren?

Met inachtneming van onderstaand artikel is het uiteraard mogelijk om de inschrijving annuleren.

Artikel 7 uit de leveringsvoorwaarden over Annulering:

  • a. Bij onvoldoende aanmeldingen voor een cursus heeft V-Kam Education het recht de cursus te annuleren en een aanmelding niet te accepteren zonder gehouden te zijn tot vergoeding van schade of kosten. Opdrachtgever heeft in dit geval recht op restitutie van reeds betaalde cursusgelden.
  • b. Annulering van een cursus door opdrachtgever of cursist kan alleen schriftelijk geschieden. Hiervoor gelden de volgende regels:
  • Tot 2 weken voor aanvang kan je kosteloos annuleren.
  • Vanaf 2 weken voor aanvang van de cursus is het volledige cursusgeld verschuldigd.
  • Ingeval de opdrachtgever of cursist na aanvang van de cursus deelname beëindigt of anderszins niet aan de cursus deelneemt, heeft opdrachtgever geen recht op enige terugbetaling.
  • Voor arrangementskosten gelden bij annulering de regelingen van het hotel en/of conferentieoord.

Wanneer ontvang ik het lesmateriaal?

Voor aanvang van de cursus ontvang je een link voor de online portal. Hier kan je je registreren voor de digitale materialen. Er worden geen papieren cursusmappen meer gebruikt, zodat we ook op deze manier optimaal bijdragen aan het verlagen van de Co2 en het milieu.

Hoe gaat V-Kam Education om met mijn (vertrouwelijke) gegevens?

Vanuit onze visie willen wij een integere opleider zijn. Wij gaan daarom ook zeer zorgvuldig om met jouw gegevens. Je kunt dit ook nalezen in onze disclaimer en privacy policy.

V-Kam Education® voldoet aan de eisen uit Wet Algemene Verordening Persoonsgegevens die sinds 25 mei 2018 geldt.  Vastgelegd is welke persoonsgegevens worden opgevraagd, met wel doel, wat de bron is van deze persoonsgegevens en met wie ze worden gedeeld.

In het kader van opleiding/werk zijn de werkgever (onze klant) en werknemer (onze cursist) overeengekomen dat er een cursus/opleiding wordt gevolgd. De privacy van de cursist wordt gewaarborgd als V-Kam Education® persoonsgegevens opvraagt en verwerkt.

Hoewel het voor onze organisatie niet verplicht is, hebben we uit zorgvuldigheid wel een Functionaris voor de Gegevensbescherming (FG) aangesteld. Ook dat past bij onze visie een integere opleider te zijn.

Wat gebeurt er na mijn aanmelding?

Als je bent aangemeld via deze website ontvang je per direct een e-mail als orderbevestiging.

VERDERE VERLOOP VAN JE INSCHRIJVING:

1. Boeking geplaatst. De plaats is voor je gereserveerd
2. De boeking wordt verwerkt. Indien nodig nemen we telefonisch contact met je op voor aanvullende gegevens.
3. Na verwerking ontvang je per e-mail de uitnodiging
4. De factuur wordt per e-mail verstuurd naar de crediteurenadministratie.


Heb je vragen? Stuur een e-mail naar support@v-kam.nl of bel met 038 820 02 52.

 

Wat moet ik doen als mijn certificaat of diploma niet goed is?

Vul het contactformulier in of  bel ons (038) 820 02 52. Wij zorgen er dan zo snel mogelijk voor dat dit opgelost wordt.

V-Kam Education werkt onder andere voor:

Meer opdrachtgevers