Direct naar content
  • Ervaring sinds 2001

  • Trainingen door heel Nederland

Je opleidingsbudget van 2023 gebruiken voor 2024

Heb je nog opleidingsbudget voor dit jaar, maar volgend jaar pas tijd? Geen probleem! Wanneer je je vóór 20 december aanmeldt voor een training, kun je nog dit jaar de factuur krijgen. 

Hoe werkt het?

  • Schrijf je in voor de training die je in 2024 wilt volgen.
  • Zet in de laatste stap bij opmerkingen dat je graag dit jaar de factuur ontvangt, vanwege het opleidingsbudget. Dan weten wij genoeg.
  • Je ontvangt de factuur voor 23 december 2023.

Heb ik wel opleidingsbudget?

Dat verschilt per bedrijf. Of er voor jou opleidingsbudget beschikbaar is kun je op verschillende manieren te weten komen:

  1. Vraag je leidinggevende.
  2. Check het bij HR.
  3. Lees je arbeidsovereenkomst of de CAO door.

Welke trainingen kan ik volgen van mijn opleidingsbudget?

Je mag zelf weten welke training of cursus je wilt volgen. Zolang je er maar beter van wordt in je werk. Dat helpt jouw én de organisatie. Wanneer je jouw leidinggevende of HR vraagt om budget, is het handig om dit te benoemen.

Kan ik meteen in januari starten?

Zeker! Maar ook later in het jaar.

In januari starten heel wat opleidingen en cursussen. We zetten de meest populaire trainingen hieronder voor je op een rij. Zoek je een andere training of wil je later in het jaar starten? Kijk dan hier voor het complete aanbod en alle startdata.

Meerdaagse opleidingen

Gerona Vos

Heb je hulp nodig bij je keuze?

Twijfel je welke opleiding past bij jouw leerdoelen? Of heb je vragen over een bepaalde opleiding? Neem dan contact op met Gerona. Ze helpt je graag!

Ook interessant…

Dit blog is geschreven door Elisabeth van Munster

Marketing manager

Elisabeth schrijft regelmatig blogs over onderwerpen als Kwaliteit, Arbo en Milieu. Daarbij gebruikt ze de input van collega’s, trainers en de Klankbordgroep. En dat levert vaak mooie en nuttige content op!

Lees meer