MVO Manager van het Jaar 2012: Annette van Waning (Vebego)

3 december 2012

De jury had al eerder op 20 september uit een groep van 38 MVO-managers drie genomineerden aangewezen. Naast Annette van Waning waren dat André Veneman (Akzo Nobel) en Emma Coles (Ahold). Leden van de LinkedIn-groep MVO-professionals hebben hun voorkeursstem kunnen uitbrengen op een van deze drie genomineerden. Deze stemming woog voor 60 procent mee in het eindoordeel. Op het Nationaal Sustainability Congres konden de ruim 700 deelnemers via SMS stemmen op hun favoriete kandidaat. Deze stemming woog voor 40 procent mee.

Milieuvriendelijk opereren is in de schoonmaaksector vanzelfsprekend, dus ook voor Annette Waning, MVO-manager bij Vebego. Vanuit die basis heeft zij bij Vebego (een familiebedrijf dat zich richt op schoonmaak- en uitzenddiensten) vooral ook de sociale kant van MVO op een unieke wijze vormgegeven.

Al deze aspecten komen samen in Vebego-dochter Hago NEXT, een innovatief duurzaam concept waarin alles draait om de schoonmaakmedewerker, duurzame inzetbaarheid en persoonlijke groei van medewerkers, ook aan de onderkant van de arbeidsmarkt. Van Waning is de daadkrachtige en enthousiaste gangmaker en ambassadeur van deze visie.

Bron: mvomanagervanhetjaar.nl

KAM opleiding

Wilt u meer weten over MVO en managementsystemen? Schrijf u in voor de KAM opleiding van V-Kam Education!


V-Kam Education werkt onder andere voor:

Meer opdrachtgevers