Direct naar content
  • Ervaring sinds 2001

  • Trainingen door heel Nederland

Trainer aan ‘t woord: Ilse Jansen

Ilse Jansen is De Safety Coach en geeft Veiligheidstrainingen voor V-Kam. Ilse krijgt steevast goede evaluaties van deelnemers. Haar frisse blik, interactieve lessen en praktijkervaring worden vaak genoemd. Maar waarom traint Ilse eigenlijk voor V-Kam Education? En hoe ervaart ze het? We vragen het haar. 

Wat is voor jou de reden om voor V-Kam Education te trainen?

“Als opdrachtgever had ik al goede ervaringen met V-Kam Education. De persoonlijke insteek was heel fijn. En de trainingen waren altijd goed. Toen ik zelf als trainer aan de slag ging, was het voor mij eigenlijk heel logisch om ook voor V-Kam Education te trainen.”

Dat is leuk om te horen, dankjewel! Je bent dus enthousiast over V-Kam Education?

“Zéker! Ik ben heel blij dat ik bij het team van V-Kam Education hoor. Het contact is fijn, de bereikbaarheid is goed en bij vragen is er altijd iemand die met je meedenkt.  Waar ik ook enthousiast over ben, is dat V-Kam Education continue kijkt naar wat beter kan. Als trainer wordt je echt betrokken bij de inhoud en kwaliteit van de training. En daar worden we allemaal beter van.”

Werkt het bij V-Kam Education anders dan bij andere opleiders?

V-Kam Education onderscheidt zich echt door je onderdeel van een team te laten voelen. Een bosje bloemen op je verjaardag, een etentje met andere trainers of een leuke attentie aan het einde van het jaar. Ik heb echt het gevoel dat ik betrokken wordt bij de organisatie. 

Voor mij is dat het beste van twee werelden. Toch als zelfstandige aan de slag en de vrijheid hebben qua planning, maar wel onderdeel van een mooi team. En ook niet geheel onbelangrijk, de facturen worden altijd netjes binnen 30 dagen betaald.”

Wil je nog iets zeggen tegen andere trainers? 

“Zoek je een fijn bureau om voor te trainen? Neem dan gewoon eens contact op om te kijken of ‘t klikt”

Ook trainen voor V-Kam Education?

Wil jij trainer worden bij dé opleider in kwaliteit, arbo, milieu en voedselveiligheid? Vind jij ook dat trainingen lekker praktisch moeten zijn en wil jij cursisten graag met een glimlach de trainingszaal zien verlaten? Dan ben jij de trainer die we zoeken!

Drink eens een kop koffie met Arjen: 06-25515694 en kijk of ‘t klikt!

Ook interessant…