Update Covid-19 maatregelen

Vanaf 2 juni starten de klassikale trainingen weer! Lees meer

Persoonlijk advies?
Bel 038 820 02 52

Preventiemedewerker cursus Utrecht

Op zoek naar een cursus preventiemedewerker in Utrecht waar u alle basiskennis, tools en vaardigheden leert die een preventiemedewerker in de praktijk nodig heeft?   Dan heeft V-Kam Education de juiste cursus voor u. U kunt bij ons terecht voor een 1-daagse cursus en een 3-daagse opleiding preventiemedewerker, gegeven op onze vaste cursuslocatie in Utrecht óf bij u op locatie.

Algemene informatie over preventiemedewerker cursus Utrecht

U bent geïnteresseerd in een preventiemedewerker cursus Utrecht en u wilt graag weten waar de cursus wordt gegeven, welke cursussen u kunt volgen en wat het gaat kosten. Op deze pagina vertellen wij u meer over het volgen van een preventiemedewerker cursus in Utrecht. Zo weet u precies wat de mogelijkheden zijn en wat voor u de beste keuze is.

Waar kan ik een preventiemedewerker cursus in Utrecht volgen?

U kunt de preventiemedewerker cursus op twee manieren volgen: op onze vaste locatie in Utrecht of op uw eigen bedrijfslocatie. De vaste cursuslocatie in Utrecht bevindt zich in aan de Daltonlaan 100. De locatie is goed bereikbaar met de auto, fiets en het openbaar vervoer.  Bovendien kunt u op onze locatie in Utrecht gratis parkeren en gebruik maken van een heerlijk lunchbuffet. U kunt er ook voor kiezen om de preventiemedewerker cursus op uw eigen locatie te volgen. Een makkelijke en efficiënte oplossing om tussen ‘de bedrijven door’ te investeren in uw kennis en vaardigheden als preventiemedewerker.

Hoe ziet de preventiemedewerker cursus in Utrecht eruit?

U kunt de preventiemedewerker cursus in Utrecht in twee varianten volgen: een korte 1-daagse cursus of een 3-daagse opleiding tot preventiemedewerker. De korte 1-daagse cursus is uitermate geschikt wanneer u verantwoordelijk bent of wordt voor Arbo- en preventietaken en daar graag algemene basiskennis over wilt opdoen. De 3-daagse opleiding tot preventiemedewerker is de juiste keuze voor u wanneer u diepgaandere kennis en vaardigheden wilt opdoen, zodat u vol zelfvertrouwen uw functie als preventiemedewerker kunt uitvoeren. Wilt u meer informatie over de inhoud van onze cursussen? Kijk dan meteen op de onderstaande informatiepagina’s:

Wat kost een preventiemedewerker cursus in Utrecht?

De kosten van een preventiemedewerker cursus in Utrecht bedragen € 299,-  voor een 1-daagse cursus en € 1.195 voor een 3-daagse opleiding.Wilt u de preventiemedewerker cursus op uw eigen locatie in Utrecht volgen?  Dan maken wij graag een persoonlijke offerte voor u. Voor meer informatie over de cursussen en bijbehorende kosten verwijzen wij u graag door naar de informatiepagina preventiemedewerker cursussen

  • Startdatum Locatie Status
  • 18-06-2020 om 9:00AmsterdamStartgarantie, Nog enkele plaatsen beschikbaar inschrijven
  • 18-06-2020 om 9:00Eindhoven(Volgeboekt)Vol
  • 02-07-2020 om 9:00Capelle aan den IJssel inschrijven
  • 09-07-2020 om 9:00UtrechtStartgarantie, Nog enkele plaatsen beschikbaar inschrijven
  • 27-08-2020 om 9:00UtrechtStartgarantie, Slechts 3 plaatsen beschikbaar inschrijven
meer data en locaties

V-Kam Education werkt onder andere voor:

Meer opdrachtgevers