Update Covid-19 - toegangsbewijs

Trainingen gaan door! Zowel live als in onze online classroom. Let op het toegangsbewijs. Lees verder.. Lees meer

Persoonlijk advies?
Bel 038 820 02 52

Preventiemedewerker cursus Utrecht

Op zoek naar een cursus preventiemedewerker in Utrecht waar je alle basiskennis, tools en vaardigheden leert die een preventiemedewerker in de praktijk nodig heeft? Dan heeft V-Kam Education de juiste cursus voor jou. Je kunt bij ons terecht voor een 1-daagse cursus en een 3-daagse opleiding preventiemedewerker, gegeven op onze vaste cursuslocatie in Utrecht óf bij jou op locatie.

Algemene informatie over preventiemedewerker cursus Utrecht

Je bent geïnteresseerd in een preventiemedewerker cursus Utrecht en je wilt graag weten waar de cursus wordt gegeven, welke cursussen je kunt volgen en wat het gaat kosten. Op deze pagina vertellen wij je meer over het volgen van een preventiemedewerker cursus in Utrecht. Zo weet je precies wat de mogelijkheden zijn en wat voor jou de beste keuze is.

Waar kan ik een preventiemedewerker cursus in Utrecht volgen?

Je kunt de preventiemedewerker cursus op twee manieren volgen: op onze vaste locatie in Utrecht of op jouw eigen bedrijfslocatie. De vaste cursuslocatie in Utrecht bevindt zich in aan de Daltonlaan 100. De locatie is goed bereikbaar met de auto, fiets en het openbaar vervoer.  Bovendien kun je op onze locatie in Utrecht gratis parkeren en gebruik maken van een heerlijk lunchbuffet. Je kunt er ook voor kiezen om de preventiemedewerker cursus op jouw eigen locatie te volgen. Een makkelijke en efficiënte oplossing om tussen ‘de bedrijven door’ te investeren in jouw kennis en vaardigheden als preventiemedewerker.

Hoe ziet de preventiemedewerker cursus in Utrecht eruit?

Je kunt de preventiemedewerker cursus in Utrecht in twee varianten volgen: een korte 1-daagse cursus of een 3-daagse opleiding tot preventiemedewerker. De korte 1-daagse cursus is uitermate geschikt wanneer je verantwoordelijk bent of wordt voor Arbo- en preventietaken en daar graag algemene basiskennis over wilt opdoen. De 3-daagse opleiding tot preventiemedewerker is de juiste keuze voor jou wanneer je diepgaandere kennis en vaardigheden wilt opdoen, zodat je vol zelfvertrouwen jouw functie als preventiemedewerker kunt uitvoeren. Wil je meer informatie over de inhoud van onze cursussen? Kijk dan meteen op de onderstaande informatiepagina’s:

Wat kost een preventiemedewerker cursus in Utrecht?

De kosten van een preventiemedewerker cursus in Utrecht bedragen € 299,- voor een 1-daagse cursus en € 1.195 voor een 3-daagse opleiding. Wil je de preventiemedewerker cursus op jouw eigen locatie volgen? Dan maken wij graag een persoonlijke offerte voor jou. Voor meer informatie over de cursussen en bijbehorende kosten verwijzen wij je graag door naar de informatiepagina preventiemedewerker cursussen

  • Startdatum Locatie Status
  • Do. 11-11-2021 om 09:00Utrecht(Startgarantie) inschrijven
  • Do. 18-11-2021 om 09:00Amsterdam inschrijven
  • Do. 18-11-2021 om 09:00Capelle aan den IJssel(Startgarantie) inschrijven
  • Do. 25-11-2021 om 09:00EindhovenStartgarantie, Nog enkele plaatsen beschikbaar inschrijven
  • Vr. 26-11-2021 om 09:00ZwolleStartgarantie, Nog slechts 1 plaats beschikbaar inschrijven
meer data en locaties

V-Kam Education werkt(e) onder andere voor:

Meer opdrachtgevers