Update Covid-19 maatregelen

Vanaf 2 juni starten de klassikale trainingen weer! Lees meer

Persoonlijk advies?
Bel 038 820 02 52

Preventiemedewerker cursus Brabant

Op zoek naar een preventiemedewerker cursus in Brabant? Kies dan voor de 1-daagse of 3-daagse opleiding preventiemedewerker van V-Kam Education. Tijdens deze veelzijdige cursus leert u alle kennis, tools en vaardigheden die u als preventiemedewerker in de praktijk nodig heeft. Beide cursussen tot preventiemedewerker worden gegeven op onze vaste cursuslocatie in Eindhoven óf bij u op locatie in Brabant.

Professionele preventiemedewerker cursus in Brabant

Tijdens de preventiemedewerker cursus van V-Kam Education maakt u kennis met onmisbare 'tools', ervaringen en kennis uit de praktijk. Na afloop van deze cursus weet u precies waar u alles rondom Arbo en preventie kunt vinden en hoe u deze informatie kunt toepassen in de praktijk. Na afloop van de preventiemedewerker cursus ontvangt u tevens het certificaat voor preventiemedewerker. De combinatie van professionele docenten met praktijkkennis én een praktijkgerichte insteek maken deze cursus een van de betere preventiemedewerker cursussen van Brabant!

Locaties van de preventiemedewerker cursus in Brabant

U kunt onze 1-daagse of 3-daagse preventiemedewerker cursus in Brabant volgen op een vaste locatie, maar ook op uw eigen bedrijfslocatie. De vaste cursuslocatie bevindt zich in Veldhoven aan de Locht 117. Deze cursuslocatie is goed bereikbaar met de auto, fiets en het openbaar vervoer. U kunt hier bovendien gratis parkeren. Vanuit 's-Hertogenbosch, Tilburg en Breda is deze locatie ook goed bereikbaar. Volgt u de preventiemedewerker cursus liever op uw eigen locatie in Brabant? Dan komen onze professionele docenten graag bij u langs om de cursus in-house te geven. De perfecte manier om tussen ‘de bedrijven door’ toch te investeren in uw kennis en vaardigheden als preventiemedewerker.

Hoe ziet de preventiemedewerker cursus in Brabant eruit?

V-Kam Education biedt twee preventiemedewerker cursussen aan in Brabant. Allereerst is er de eendaagse cursus voor inzicht in al uw Arbozaken. Tijdens deze cursus leert u alles op het gebied van praktische Arbo-aspecten en wordt u getraind in het toepassen van deze vaardigheden. Daarnaast is er de driedaagse opleiding voor preventiemedewerker en/of Arbocoördinator. In deze preventiemedewerker opleiding ligt er een sterkere focus op de analytische vaardigheden. Inspecties, risico-inventarisatie en -evaluatie en taakrisicoanalyses behoren nu ook tot het takenpakket. 

Wilt u meer informatie over de inhoud van onze cursussen? Kijk dan meteen op de onderstaande informatiepagina’s:

Kosten van een preventiemedewerker cursus in Brabant

De 1-daagse preventiemedewerker cursus kost € 299,- en de driedaagse preventiemedewerker cursus kost € 1.195. Daarmee behoren onze cursussen tot de meest betaalbare kwaliteitscursussen in Brabant. Wilt u de preventiemedewerker cursus op uw eigen locatie in Brabant volgen?  Dan maken wij graag een persoonlijke offerte voor u. Voor meer informatie over de cursussen en bijbehorende kosten kunt u terecht op de  informatiepagina preventiemedewerker cursussen.

  • Startdatum Locatie Status
  • 18-06-2020 om 9:00AmsterdamStartgarantie, Nog enkele plaatsen beschikbaar inschrijven
  • 18-06-2020 om 9:00Eindhoven(Volgeboekt)Vol
  • 02-07-2020 om 9:00Capelle aan den IJssel inschrijven
  • 09-07-2020 om 9:00UtrechtStartgarantie, Nog enkele plaatsen beschikbaar inschrijven
  • 27-08-2020 om 9:00UtrechtStartgarantie, Slechts 3 plaatsen beschikbaar inschrijven
meer data en locaties

V-Kam Education werkt onder andere voor:

Meer opdrachtgevers