Update Covid-19 - toegangsbewijs

Trainingen gaan door! Zowel live als in onze online classroom. Let op het toegangsbewijs. Lees verder.. Lees meer

Persoonlijk advies?
Bel 038 820 02 52

Preventiemedewerker cursus Brabant

Op zoek naar een preventiemedewerker cursus in Brabant? Kies dan voor de 1-daagse of 3-daagse opleiding preventiemedewerker van V-Kam Education. Tijdens deze veelzijdige cursus leer je alle kennis, tools en vaardigheden die je als preventiemedewerker in de praktijk nodig hebt. Beide cursussen tot preventiemedewerker worden gegeven op onze vaste cursuslocatie in Eindhoven óf bij jou op locatie.

Professionele preventiemedewerker cursus in Brabant

Tijdens de preventiemedewerker cursus van V-Kam Education maakt je kennis met onmisbare 'tools', ervaringen en kennis uit de praktijk. Na afloop van deze cursus weet je precies waar je alles rondom Arbo en preventie kunt vinden en hoe je deze informatie kunt toepassen in de praktijk. Na afloop van de preventiemedewerker cursus ontvangt je tevens het certificaat voor preventiemedewerker. De combinatie van professionele docenten met praktijkkennis én een praktijkgerichte insteek maken deze cursus een van de betere preventiemedewerker cursussen van Brabant!

Locaties van de preventiemedewerker cursus in Brabant

Je kunt onze 1-daagse of 3-daagse preventiemedewerker cursus in Brabant volgen op een vaste locatie, maar ook op jouw eigen bedrijfslocatie. De vaste cursuslocatie bevindt zich in Veldhoven aan de Locht 117. Deze cursuslocatie is goed bereikbaar met de auto, fiets en het openbaar vervoer. Je kunt hier bovendien gratis parkeren. Vanuit 's-Hertogenbosch, Tilburg en Breda is deze locatie ook goed bereikbaar. Volg je de preventiemedewerker cursus liever op jouw eigen locatie? Dan komen onze professionele docenten graag bij jou langs om de cursus in-house te geven. De perfecte manier om tussen ‘de bedrijven door’ toch te investeren in jouw kennis en vaardigheden als preventiemedewerker.

Hoe ziet de preventiemedewerker cursus in Brabant eruit?

V-Kam Education biedt twee preventiemedewerker cursussen aan in Brabant. Allereerst is er de eendaagse cursus voor inzicht in al jouw Arbozaken. Tijdens deze cursus leert je alles op het gebied van praktische Arbo-aspecten en word je getraind in het toepassen van deze vaardigheden. Daarnaast is er de driedaagse opleiding voor preventiemedewerker en/of Arbocoördinator. In deze preventiemedewerker opleiding ligt er een sterkere focus op de analytische vaardigheden. Inspecties, risico-inventarisatie en -evaluatie en taakrisicoanalyses behoren nu ook tot het takenpakket. 

Wil je meer informatie over de inhoud van onze cursussen? Kijk dan meteen op de onderstaande informatiepagina’s:

Kosten van een preventiemedewerker cursus in Brabant

De 1-daagse preventiemedewerker cursus kost € 299,- en de driedaagse preventiemedewerker cursus kost € 1.195. Daarmee behoren onze cursussen tot de meest betaalbare kwaliteitscursussen in Brabant. Wil je de preventiemedewerker cursus op jouw eigen locatie volgen?  Dan maken wij graag een persoonlijke offerte voor jou. Voor meer informatie over de cursussen en bijbehorende kosten kun je terecht op de informatiepagina preventiemedewerker cursussen.

  • Startdatum Locatie Status
  • Do. 11-11-2021 om 09:00Utrecht(Startgarantie) inschrijven
  • Do. 18-11-2021 om 09:00Amsterdam inschrijven
  • Do. 18-11-2021 om 09:00Capelle aan den IJssel(Startgarantie) inschrijven
  • Do. 25-11-2021 om 09:00EindhovenStartgarantie, Nog enkele plaatsen beschikbaar inschrijven
  • Vr. 26-11-2021 om 09:00ZwolleStartgarantie, Nog slechts 1 plaats beschikbaar inschrijven
meer data en locaties

V-Kam Education werkt(e) onder andere voor:

Meer opdrachtgevers