Persoonlijk advies?
Bel 038 820 02 52

Cursus preventiemedewerker Groningen

Een cursus preventiemedewerker of opleiding preventiemedewerker in Groningen volgen bij een betrouwbare en kwalitatief hoogwaardige cursusaanbieder? Dan kiest u voor de incompany cursus van V-Kam Education. Ook voor een externe cursus preventiemedewerker vlakbij Groningen bent u bij ons aan het juiste adres. Onze cursuslocatie in Zwolle is namelijk verrassend dichtbij!

Cursus preventiemedewerker in Groningen op úw locatie

Wij kunnen de cursus preventiemedewerker in Groningen op elke gewenste locatie verzorgen. Zo’n zogeheten ‘incompany cursus’ is interessant vanaf een deelnemersaantal van vier tot zes personen. De docent komt in dit geval bij u op locatie in Groningen en voorziet de cursisten van álle kennis en vaardigheden die een preventiemedewerker nodig heeft. Dankzij de jarenlange praktijkervaring van onze docenten kunnen zij de cursist als geen ander begeleiden en sterker maken in hun vak. Onze incompany cursus preventiemedewerker in Groningen biedt bovendien veel voordelen:

 • Maatwerk als het gaat om uw wensen en verwachtingen
 • Direct de praktische toepassing van de training in uw eigen organisatie
 • Geen reiskosten en reistijd van de medewerkers
 • Vooraf een intake om de gewenste trainingsresultaten in kaart te brengen
 • Planning van een geschikte cursusdatum in overleg

Liever een cursus buiten de deur volgen? Lees dan snel verder en ontdek waar uw dichtstbijzijnde cursuslocatie zich bevindt! 

Een externe cursus preventiemedewerker vlakbij Groningen

De cursus preventiemedewerker vlakbij Groningen volgen? Dan is onze Regus locatie in Zwolle voor u het dichtstbij. Onze trainingslocatie in Zwolle is gevestigd in het Zwolle Trade Centre en bevindt zich op een iconische locatie. Het Zwolle Trade Centre biedt een prachtig uitzicht op de IJssel en vormt zo een inspirerende en prettige leeromgeving. Met een snelle toegang tot de A28 snelweg én met het centrum van Zwolle op slechts 10 minuten afstand is deze locatie ook perfect centraal gelegen. 

Maar: bij V-Kam Education profiteert u niet alleen van praktische cursuslocatie, u bent ook verzekerd van docenten met een schat aan praktijkervaring. Zij fungeren als de perfecte leermeester en zorgen dat u zich ontwikkelt tot een deskundige en kritische preventiemedewerker met de communicatie-skills die u nodig heeft. En er zijn nog veel meer redenen om voor onze cursus preventiemedewerker vlakbij Groningen te kiezen. Wij garanderen namelijk:

 • Persoonlijk advies: we denken graag met u mee en zorgen dat u de cursus of training volgt die het beste bij u past.
 • Tevreden klanten: andere cursisten beoordelen V-Kam met een 8.6 en al meer dan 32.952 cursisten gingen u voor.
 • Kwaliteit voorop: we willen dat u naar huis gaat met het gevoel dat u echt iets geleerd heeft. Met onze cursus kunt u straks uitblinken in uw vak!

Onze cursus preventiemedewerker Groningen krijgt goede reviews!

Als u onze incompany cursus preventiemedewerker in Groningen wilt volgen, bent u waarschijnlijk ook benieuwd naar de kwaliteit van onze dienstverlening.  En wat is er nu overtuigender dan de mening van onze oud-cursisten? Middels de reviewfunctie op onze website, maar ook via de onafhankelijke partij ‘Feedback Company’ geven cursisten veelvuldig aan dat het lesmateriaal en de opzet van onze preventiemedewerker cursus aangenaam zijn. Een van de cursisten benoemt het volgende: “De manier waarop de cursus is vormgegeven is prettig. Er is een mooie afwisseling van theorie en actief zelf bezig zijn.” Andere voordelen die cursisten noemen zijn de kwaliteit van de trainer, ruimte voor praktische tips, praktijkvoorbeelden en de fijne cursuslocatie. “De cursus wordt vlot gegeven. Het materiaal is overzichtelijk en er is volop afwisseling in werkvormen. Ook is er ruimte voor praktijkvoorbeelden”, stelt een cursist.

Benieuwd naar alle reviews? Op de cursuspagina vindt u de complete reeks met cursus preventiemedewerker ervaringen.  Zo kunt u ze rustig doornemen en bepalen of deze cursus bij u past. Wellicht bent u straks zó overtuigd dat u zich meteen wilt inschrijven voor deze cursus. In dat geval kunt u zich via dezelfde pagina inschrijven voor een cursus preventiemedewerker in de buurt van Groningen óf een aanvraag voor een incompany training in Groningen doen!

Meer lezen over deze cursus >>

 • Startdatum Locatie Status
 • 05-03-2020 om 9:00Amsterdam inschrijven
 • 05-03-2020 om 9:00Capelle aan den IJsselStartgarantie, Slechts 2 plaatsen beschikbaar inschrijven
 • 10-03-2020 om 9:00Hoeven (NB) inschrijven
 • 12-03-2020 om 9:00ZwolleStartgarantie, Slechts 3 plaatsen beschikbaar inschrijven
 • 17-03-2020 om 9:00EindhovenStartgarantie, Nog enkele plaatsen beschikbaar inschrijven
meer data en locaties

V-Kam Education werkt onder andere voor:

Meer opdrachtgevers