Direct naar content
  • Ervaring sinds 2001

  • Trainingen door heel Nederland

Jannelien van den Oever – Beens

Studiecoördinator

Jannelien Beens

Volg je een KAM-opleiding of de BVK- of MVK-opleiding? Dan kom je Jannelien tegen. Zij zorgt ervoor dat alles tijdens je opleiding soepel loopt. Van het maken van het lesprogramma, tot het regelen van de examens.

Wat zijn jouw werkzaamheden?

Ik regel alles rond de KAM-, BVK- en MVK-opleiding. Vanaf het begin tot het eind.

Wat er dus tijdens de cursus geregeld moeten worden: ik regel het. Als er bijvoorbeeld een lesdag uitvalt, pak ik de organisatorische kant op. Samen met mijn collega’s en de trainers, organiseer examendagen. We zorgen ervoor dat geslaagde cursisten met een papieren diploma naar huis gaan.

Heb je een vraag tijdens je opleiding? Dan kun je bij mij terecht. Ik heb daarnaast veel en nauw contact met de trainers. Zo kan ik de lijntjes kort houden.  

Wat is er leuk aan je werk?

Organiseren, dingen regelen en plannen doe ik heel graag. Soms een beetje te veel misschien. Maar in dit werk kan ik deze eigenschappen heel goed kwijt!

Daarnaast vind ik het mooi dat ik cursisten leer kennen. De opleidingen duren lang, en zijn soms best intensief. Dan is het mooi om te helpen bij vragen, of te sparren als dat nodig is.

Waarom werk je bij V-Kam Education?

In 2021 begon ik als vakantiekracht bij V-Kam Education. Nu ben ik studiecoördinator, en onderdeel van een fantastisch team. Wij willen écht het beste voor onze klanten. We denken graag met hen mee, en dat past bij mij.