Direct naar content
  • Ervaring sinds 2001

  • Trainingen door heel Nederland

Gebruik je opleidingsbudget voor een training in 2024. Lees hier hoe dat werkt.

Bertine Kuilart

Relatiemanager

Wil je een training bij jou op locatie? Dan heb je contact met Bertine. Zij is onze relatiemanager en weet alles over incompany trainingen.

Waar bestaan jouw werkzaamheden uit?

Voor klanten die een incompany training willen, ben ik het aanspreekpunt. Van begin tot eind. We kijken samen naar wat er nodig is. Welke wensen zijn er? Aan welke doelen wordt gewerkt? En welke training past daarbij?

Het mooie van incompany trainingen is dat je ze kunt aanpassen aan de wensen en doelen die er zijn. Achteraf evalueren we altijd of die doelen behaald zijn.

Ik wil dat een medewerker denkt: ‘Ik heb écht iets geleerd!’

Wat is er leuk aan je werk?

Ik houd enorm van het diverse contact dat ik heb. En ik vind het mooi om mensen vérder te helpen. Met een juiste training of opleiding worden medewerkers beter in hun vak. Daarvan groeit niet alleen de cursist, maar ook de organisatie.

Het kan soms zijn dat een cursus voor medewerkers voelt als een ‘moetje’. Dat houd ik vaak in mijn achterhoofd. Daarom moet de inhoud extra goed zijn en perfect passen. Na afloop wil ik dat een medewerker denkt: ‘Ik heb écht iets geleerd’.

Waarom werk je bij V-Kam Education?

Bij V-Kam Education zijn ze goed in hun werk. Dat is te merken aan de cijfers die cursisten geven. De combinatie van een ruim aanbod aan cursussen, enthousiaste collega’s en trainers zorgt voor tevreden cursisten. En daar doen we het voor!