Direct naar content
  • Ervaring sinds 2001

  • Trainingen door heel Nederland

Preventiemedewerker cursus Brabant

Op zoek naar een preventiemedewerker cursus in Brabant? Kies dan voor de praktische 1-daagse of 3-daagse opleiding preventiemedewerker van V-Kam Education.

Tijdens deze veelzijdige cursus leer je alle kennis, tools en vaardigheden die je als preventiemedewerker in de praktijk nodig hebt. Beide cursussen geven we op onze vaste cursuslocatie in Eindhoven. Maar als je wilt, komen we ook graag bij jou op locatie.

Professionele preventiemedewerker cursus in Brabant

Tijdens de preventiemedewerker cursus van V-Kam Education maakt je kennis met onmisbare ‘tools’, ervaringen en kennis uit de praktijk. Na afloop van deze cursus weet je precies waar je alles rondom Arbo en preventie kunt vinden en hoe je deze informatie kunt toepassen in de praktijk.

Na afloop van de praktische preventiemedewerker cursus ontvangt je tevens het certificaat voor preventiemedewerker. De combinatie van professionele docenten met praktijkkennis én een praktijkgerichte insteek maken deze cursus een van de betere preventiemedewerker cursussen van Brabant!

Locaties van de preventiemedewerker cursus in Brabant

Je kunt onze 1-daagse of 3-daagse preventiemedewerker cursus in Brabant volgen op een vaste locatie, maar ook op jouw eigen bedrijfslocatie.

De vaste cursuslocatie is in Veldhoven aan de Locht 117. Deze cursuslocatie is goed bereikbaar met de auto, fiets en het openbaar vervoer. Vanuit ‘s-Hertogenbosch, Tilburg en Breda is deze locatie ook goed bereikbaar.

Volg je de preventiemedewerker cursus liever op jouw eigen locatie? Dan komen onze professionele docenten graag bij jou langs om de cursus in-house te geven. De perfecte manier om tussen ‘de bedrijven door’ toch te investeren in jouw kennis en vaardigheden als preventiemedewerker.

Hoe ziet de preventiemedewerker cursus in Brabant eruit?

V-Kam Education biedt twee preventiemedewerker cursussen aan in Brabant. Allereerst is er de eendaagse cursus voor inzicht in al jouw Arbozaken. Tijdens deze cursus leert je alles op het gebied van praktische Arbo-aspecten en word je getraind in het toepassen van deze vaardigheden. Daarnaast is er de driedaagse opleiding voor preventiemedewerker en/of Arbocoördinator. In deze preventiemedewerker opleiding ligt er een sterkere focus op de analytische vaardigheden. Inspecties, risico-inventarisatie en -evaluatie en taakrisicoanalyses behoren nu ook tot het takenpakket. 

Wil je meer informatie over de inhoud van onze cursussen? Kijk dan meteen op de onderstaande informatiepagina’s:

Kosten van een preventiemedewerker cursus in Brabant

De kosten van een preventiemedewerker cursus verschillen. De 1-daagse cursus kost natuurlijk minder dan de 3-daagse opleiding. Voor meer informatie over de cursussen en bijbehorende kosten verwijzen wij je graag door naar de informatiepagina preventiemedewerker cursussen

En wil je de preventiemedewerker cursus op jouw eigen locatie volgen? Dan maken wij graag een persoonlijke offerte voor jou. Vraag hier je offerte aan.