Direct naar content
  • Ervaring sinds 2001

  • Trainingen door heel Nederland

Klant aan het woord | Fred de Koff van Trivium Packaging

Fred de Koff is training officer bij Trivium Pakaging. Trivium Packaging maakt innovatieve en duurzame verpakkingsoplossingen. Trivium zit in meer dan 60 locaties in de hele wereld en heeft zo’n 8000 werknemers.

Fred zorgt ervoor dat het personeel in Noord-Nederland zich kan blijven ontwikkelen. Dat doet hij onder meer door trainingen in te kopen.

Voor welke uitdaging staan jullie?

Als verpakkingsbedrijf moet we ons aan de BRC norm houden. Ook onze klanten verwachten dat we ons aan deze norm houden. Want hoe hoger we scoren op de norm, hoe beter onze expertstatus.

Trainen van teams
Door de norm moeten er een aantal dingen geregeld zijn in het bedrijf. Daarvoor trainen we teams om de analyses zo goed mogelijk uit te voeren. Vaak zitten we met 30 mensen in een training.

Maatwerk
Via, via kwamen we terecht bij V-Kam Education. Het sprak ons aan en daardoor hebben we al meerdere trainingen ingekocht. Zoals de BRC, BRC maatwerk en Interne Audit.

Hoe is de samenwerking met V-Kam Education verlopen?

We hebben 4 fabrieken in Nederland. De groepen die getraind werden vonden de trainer prettig en de training erg goed. De specialisten in ons bedrijf geven aan dat de trainer vaktechnisch goed is. Daarnaast maakt hij zaken heel praktisch en begrijpelijk. En hij barst van de energie!

Makkelijk en snel
Als aanspreekpunt heb ik goed contact met Ingrid van V-Kam Education. Het schakelt makkelijk en snel met haar. De lijntjes zijn kort en informeel en dat vind ik erg prettig.

Portaal
V-Kam Education werkt met een portaal waarin alle gegevens van de deelnemers staan en waar ik bijvoorbeeld de certificaten kan downloaden. Dat werkt heel praktisch.

Positief
De noordelijke fabrieken zijn erg tevreden over de samenwerking met V-Kam Education. Het feit dat de ‘kritische’ specialisten om deze trainer vragen, zegt me genoeg. Ik ben heel positief een raad de incompany trainingen zeker aan!

Ben je ook geïnteresseerd in een incompany training van V-Kam Education? Neem dan contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Kan ik je helpen?

Heb je vragen over een incompany training? Neem dan contact op met Bertine. Zij helpt je graag! Ook als je alleen even wilt sparren over wat jullie precies nodig hebben.