Update Covid-19 maatregelen

Vanaf 2 juni starten de klassikale trainingen weer! Lees meer

Heftruck opleidingen en cursussen

Op zoek naar praktische heftruck opleidingen? V-Kam Education biedt ze allemaal. Zo kunt u kiezen voor een eendaagse-heftruck cursus, een tweedaagse heftruck opleiding of een herhalingscursus. Waar wacht u nog op? Vind vandaag nog de heftruck opleiding die bij u past!

Heftruck opleidingen bij een aanbieder die met u meedenkt

Wanneer u kiest voor V-Kam Education, kiest u voor een opleider met verstand van zaken. Waarom? Omdat u altijd verzekerd bent van vakkundige leerkrachten, hoge slagingspercentages en kwalitatief hoogwaardig lesmateriaal. Bovendien vindt u bij V-Kam Education heel eenvoudig een opleidingslocatie bij u in de buurt (van Friesland tot Gelderland en Limburg). En dat is wel zo makkelijk. 

Heftruck opleidingen in diverse vormen

Heftruck opleidingen zijn er in vele soorten en maten. Zo kunt u kiezen voor een heftruck cursus van één dag (voor de gevorderde), een heftruck opleiding van twee dagen (voor de beginner) of een heftruck herhalingscursus voor de expert. Al deze opleidingen en cursussen worden verzorgd door ervaren instructeurs die precies weten welke vaardigheden van belang zijn in de dagelijkse arbeidspraktijk. V-Kam Education biedt deze heftruck opleidingen voor incidentele chauffeurs van heftrucks of reachtrucks, maar ook voor ervaren chauffeurs die een stukje herhaling of verdieping nodig hebben. Bovendien kunnen de heftruck opleidingen op diverse locaties worden gevolgd, zelfs in company! 

Waarom heftruck opleidingen bij V-Kam Education?

In veel bedrijven worden de heftrucks en reachtrucks door verschillende medewerkers bediend. In zo’n geval is het belangrijk dat ook deze incidentele bestuurders op de hoogte zijn van de veiligheids- en bedrijfsvoorschriften. De praktische heftruck opleidingen van V-Kam Education bieden uitkomst!  Toch zijn het niet alleen onervaren bestuurders die een opleiding nodig hebben. Ook voor ervaren heftruck chauffeurs zijn de heftruck opleidingen van V-Kam Education interessant. Soms loopt hun certificaat ten einde, soms  is er behoefte aan een erkenning van de verworven competenties. In al deze gevallen zijn de heftruck opleidingenvan V-Kam Education onmisbaar. En waarom juist bij V-Kam Education? Omdat u nergens anders zo’n betrouwbare, flexibele en hoog aangeschreven opleider vindt!

Zoekt u werk als heftruck of reachtruck chauffeur? Kijk op Olympia Uitzendbureau voor vacatures heftruckchauffeur. V-Kam Education verzorgt voor onder andere Olympia de heftruck cursus, reachtruck training en VCA cursussen.

Geldig heftruckcertificaat halen

Als werkgever vindt u het belangrijk dat uw heftruckchauffeurs veilig en efficiënt de heftruck besturen. Een heftruckcertificaat halen is daarom een waardevolle investering. Hiermee toont u aan dat uw medewerker beschikt over voldoende instructie. Het heftruckcertificaat is 5 jaar geldig.

Heftruck cursus in één dagHeftruck cursus in één dag

De 1-daagse heftruck opleiding van V-Kam Education is verdeeld in een theorie- en een praktijkgedeelte. Dat houdt in dat het theoriegedeelte de praktijksituatie ondersteunt. In het praktijkgedeelte worden verschillende praktische handelingen uitgevoerd en getoetst. Hierbij staat het veilig en bewust omgaan met de heftruck continu centraal. Na deze praktisch cursus beschikt de heftruckchauffeur over de juiste kennis en vaardigheden om veilig en efficiënt een heftruck te besturen. De training is conform de eisen van de Arbowet.

Bekijk de heftruck cursus in één dag

Locaties heftruck cursussen

U heeft keuze uit maar liefst 19 locaties door heel Nederland!

 

heftruck cursussen

Heftruck opleiding (2 dagen)Heftruck opleiding (2 dg kort)

De 2-daagse heftruck opleiding wordt gegeven in: Alkmaar, Amersfoort, Amsterdam, Ede, Eindhoven, Etten-Leur, Deventer, Doetinchem, Geleen, Heerenveen, Hengelo, Houten (Utrecht), Schiedam, Tilburg, Venlo, Wijchen en Zwolle.

Of in company op uw eigen locatie! Deze opleiding is voor medewerkers die tijdens hun werkzaamheden een heftruck of reachtruck besturen en weinig tot geen rij ervaring hebben. Na afloop van de cursus ontvangt u het heftruckcertificaat per post.

Bekijk de heftruck opleiding 2 dagen

 

 

Heftruck herhalingscursusHeftruck herhalingscursus

Met deze heftruck training voldoet u weer aan de eisen van de Arbo-wet en de verzekeraars en is uw kennis weer up-to-date. Bij voldoende resultaat ontvangt iedere cursist binnen 14 dagen na de opleiding het officiële V-Kam Education® heftruckcertificaat. Alle heftruck certificaten hebben een geldigheid van 5 jaar. De heftruck cursus herhaling duurt in totaal een halve dag en is verdeeld in twee delen. Dat betekent een gedeelte theorie en een gedeelte praktijk.

Bekijk de heftruck herhalingscursus

 

 

Code 95 heftruck cursusCode 95 heftruck cursus

Elke heftruck- of reachtruck chauffeur moet in het bezit zijn van een geldig certificaat, zodat u voldoet aan de eisen van de Arbowet en verzekeraars. Met deze code 95 heftruck cursus kan de chauffeur de geldigheid van de eerder behaalde heftruckcertificaten met vijf jaar verlengen. En dat gaat bij ons verder dan alleen een geldig papiertje behalen, tijdens onze heftruck cursus code 95 leert de cursist écht iets bij!

Bekijk de Code 95 heftruck cursus

Veilig werken met de heftruck en reachtruck cursus (combi)Veilig werken met de heftruck en reachtruck cursus (combi)

Wilt u zowel de heftruck als reachtruck op een efficiënte en veilige manier kunnen besturen, maar liever geen twee losse opleidingen volgen? Dan is de cursus Veilig werken met de heftruck en reachtruck iets voor u! Met deze combinatiecursus wint u niet alleen tijd, maar leert u ook alles over de verschillen tussen beide machines en de besturing ervan. Na afloop van de cursus veilig werken met de heftruck en reachtruck kent u alle verschillen in de besturing van de machines. U kunt beide machines op een goede, efficiënte en veilige manier besturen.

Bekijk de cursus veilig werken met de heftruck en reachtruck (combi)

Heftruck cursus Pools (Wózek szkolenia)Heftruck cursus Pools (Wózek szkolenia)

De heftruck cursus Pools kan bij ons op twee manieren: de volledig Poolstalige heftruck training incompany vanaf 4 personen, of instromen als Poolse heftruckchauffeur bij de heftruck cursus praktijkdag op een van de 13 locaties door heel Nederland. Na afloop van deze heftruck cursus Pools is de heftruckchauffeur in staat om veilig en effectief te rijden een open heftruck. En voldoet u als werkgever aan de wet- en regelgeving.

Bekijk de Poolse heftruck cursus

Keuzehulp

Welke heftruck cursus heeft u nodig? Dat is afhankelijk van de rij ervaring die u met de heftruck heeft. Heeft u geen, weinig of voldoende ervaring? En heeft u al eerder een cursus gevolgd? Wij helpen u graag met het kiezen van de juiste cursus of opleiding.

Ga naar keuzehulp

V-Kam Education werkt onder andere voor:

Meer opdrachtgevers