Direct naar content
  • Ervaring sinds 2001

  • Trainingen door heel Nederland

Wil je deze zomer je kennis bijspijkeren? Volg een training! 

Heb jij deze zomer een dagje over voor een praktische en korte training? Hieronder vind je de ééndaagse trainingen die je in juli & augustus bij ons kunt volgen:

19 juli – Cursus Preventiemedewerker – Zwolle

20 juli – ISO 9001 training – Eindhoven

21 juli – Safety Culture Ladder (veiligheidsladder) introductietraining – Utrecht

11 aug – Cursus Preventiemedewerker – Utrecht

11 aug – Cursus Preventiemedewerker – Utrecht Online classroom

29 aug – Interne Audit cursus – Zwolle

31 aug – Interne Audit cursus – Utrecht

31 aug – Safety Culture Ladder (veiligheidsladder) introductietraining – Utrecht

31 aug – BHV Basiscursus – Genemuiden

31 aug – BHV Herhalingscursus – Genemuiden

31 aug – NEN 3140 VOP – Capelle a/d IJssel

Of kies voor een praktische e-learning

Onze e-learnings volg je online, op de momenten dat het jou uitkomt. Handig!

Meerdaagse opleidingen in het najaar

Wil je je kennis verdiepen of verbreden? Volg dan een meerdaagse opleiding. Nét zo praktisch en interactief als onze eendaagse trainingen.

  • Zoek jij een praktijkgerichte KAM-coördinator opleiding? Dan is onze 11-daagse opleiding iets voor jou! Na afloop kun je zelfstandig aan de slag. Je hebt alle tools in handen voor goed KAM-beleid & de uitvoer ervan.

  • Is veiligheid binnen jouw organisatie van essentieel belang? Wil je alle handvatten krijgen om dit op de juiste manier te coördineren? Kies dan voor onze praktijkgerichte MVK opleiding. Na afloop heb jij een Hobéon SKO erkend diploma op zak!

  • Ga jij in jouw organisatie het kwaliteitsmanagementsysteem inrichten? Na deze 3-daagse training heb jij hier een persoonlijke plan van aanpak voor!

  • Het zorgvuldig uitvoeren van een audit is een vak apart. Deze praktijkgerichte Lead Auditor training duurt 5 dagen. Je maakt kennis met verschillende audittechnieken. Onze ervaren trainers maken je één van de besten in jouw vakgebied!

Of bekijk al onze trainingen:

  • Veel van onze trainingen en cursussen volg je klassikaal. Je kunt vaak kiezen uit verschillende locaties in Nederland.

  • De online classroom kun je vergelijken met een gewone klas. Alleen volg je de training via een livestream. De trainer zorgt voor voldoende interactieve opdrachten en pauzes.

  • Leren op je eigen tempo. Dat kan met de e-learning cursussen en trainingen van V-Kam Education. Snel en efficient. Op momenten dat het jou uitkomt.

  • Al onze cursussen worden incompany gegeven. Onze trainer komt bij jullie langs en past de training aan op jullie organisatie. Praktisch en interactief.