Direct naar content
  • Ervaring sinds 2001

  • Trainingen door heel Nederland

Cursus preventiemedewerker Groningen

Een cursus preventiemedewerker of opleiding preventiemedewerker in Groningen volgen bij een betrouwbare en kwalitatief hoogwaardige cursusaanbieder? Dan kies je voor de incompany cursus van V-Kam Education. Ook voor een externe cursus preventiemedewerker vlakbij Groningen ben je bij ons aan het juiste adres. Wij bieden deze cursus ook in Zwolle aan. 

Cursus preventiemedewerker in Groningen op jouw locatie

Wij kunnen de cursus preventiemedewerker op elke gewenste locatie verzorgen. Zo’n zogeheten ‘incompany cursus’ is interessant vanaf een deelnemersaantal van vier tot zes personen. De docent komt in dit geval bij jou op locatie en voorziet de cursisten van álle kennis en vaardigheden die een preventiemedewerker nodig heeft.

Dankzij de jarenlange praktijkervaring van onze docenten kunnen zij de cursist als geen ander begeleiden en sterker maken in hun vak. Onze incompany cursus preventiemedewerker in Groningen biedt bovendien veel voordelen:

  • Maatwerk als het gaat om jouw wensen en verwachtingen
  • Direct de praktische toepassing van de training in jouw eigen organisatie
  • Geen reiskosten en reistijd van de medewerkers
  • Vooraf een intake om de gewenste trainingsresultaten in kaart te brengen
  • Planning van een geschikte cursusdatum in overleg

Liever een cursus buiten de deur volgen? Lees dan snel verder en ontdek waar jouw dichtstbijzijnde cursuslocatie zich bevindt! 

Een externe cursus preventiemedewerker vlakbij Groningen

De cursus preventiemedewerker vlakbij Groningen volgen? Dan is onze Regus locatie in Zwolle voor jou het dichtstbij. Onze trainingslocatie in Zwolle is gevestigd in het Zwolle Trade Centre en bevindt zich op een iconische locatie. Het Zwolle Trade Centre biedt een prachtig uitzicht op de IJssel en vormt zo een inspirerende en prettige leeromgeving. Met een snelle toegang tot de A28 snelweg én met het centrum van Zwolle op slechts 10 minuten afstand is deze locatie ook perfect centraal gelegen. 

Maar: bij V-Kam Education profiteer je niet alleen van praktische cursuslocatie, je bent ook verzekerd van docenten met een schat aan praktijkervaring. Zij fungeren als de perfecte leermeester en zorgen dat je je ontwikkelt tot een deskundige en kritische preventiemedewerker met de communicatie-skills die je nodig hebt. En er zijn nog veel meer redenen om voor onze cursus preventiemedewerker vlakbij Groningen te kiezen. Wij garanderen namelijk:

  • Persoonlijk advies: we denken graag met je mee en zorgen dat je de cursus of training volgt die het beste bij je past.
  • Tevreden klanten: andere cursisten beoordelen V-Kam met een 8.6 en al meer dan 45.000 cursisten gingen je voor.
  • Kwaliteit voorop: we willen dat je naar huis gaat met het gevoel dat je echt iets geleerd hebt. Met onze cursus kun je straks uitblinken in jouw vak!

Onze cursus preventiemedewerker Groningen krijgt goede reviews!

Als je onze incompany cursus preventiemedewerker wilt volgen, bent je waarschijnlijk ook benieuwd naar de kwaliteit van onze dienstverlening.  En wat is er nu overtuigender dan de mening van onze oud-cursisten?

Middels de reviewfunctie op onze website, maar ook via de onafhankelijke partij ‘Feedback Company’ geven cursisten veelvuldig aan dat het lesmateriaal en de opzet van onze preventiemedewerker cursus aangenaam zijn. Een van de cursisten benoemt het volgende: “De manier waarop de cursus is vormgegeven is prettig. Er is een mooie afwisseling van theorie en actief zelf bezig zijn.”

Andere voordelen die cursisten noemen zijn de kwaliteit van de trainer, ruimte voor praktische tips, praktijkvoorbeelden en de fijne cursuslocatie. “De cursus wordt vlot gegeven. Het materiaal is overzichtelijk en er is volop afwisseling in werkvormen. Ook is er ruimte voor praktijkvoorbeelden”, stelt een cursist.

Benieuwd naar alle reviews? Op de cursuspagina vind je de complete reeks met cursus preventiemedewerker ervaringen.  Zo kun je ze rustig doornemen en bepalen of deze cursus bij jou past. Wellicht ben je straks zó overtuigd dat je jezelf meteen wilt inschrijven voor deze cursus.

In dat geval kunt je zich via dezelfde pagina inschrijven voor een cursus preventiemedewerker in de buurt van Groningen óf een aanvraag voor een incompany training doen!