Direct naar content
  • Ervaring sinds 2001

  • Trainingen door heel Nederland

Hilde Spiker

Productmanager Learning & Development

Hilde Spiker

Hilde is onze Productmanager Learning & Development. Zij zorgt ervoor dat de inhoud van onze trainingen up-to-date is, en steeds een stukje beter wordt.

Een training is nooit ‘af’

Eén van onze kernwaarden is Ambitieus. Wij gaan elke dag voor een stukje beter. Dat geldt ook voor de inhoud van onze trainingen. Een training is nooit ‘af’.

Bijvoorbeeld omdat regels en wetten veranderen. Omdat er nieuwe inzichten zijn. En omdat tijden en mensen veranderen. Hilde houdt onze trainers scherp en trainingen actueel.

Wat doe jij zoal op een dag?

Veel! Het up-to-date houden van het cursusmateriaal is een belangrijke taak. Daar hoort bijvoorbeeld vakgroepoverleg met de trainers bij.

Verder doe ik het kwaliteitsmanagement; wat waarderen cursisten aan onze trainingen? En waar zien zij verbetering?

Daarnaast mag ik nieuwe trainingen ontwikkelen. Een gevarieerde functie dus!

‘Wat waarderen cursisten aan onze trainingen? En wat kan beter?’

Wat is er leuk aan je werk?

De afwisseling. De ene dag woon ik een van onze trainingen bij en spreek ik met cursisten en trainers. De andere dag ben ik meer achter de schermen bezig. Deze afwisseling geeft mij energie!

Waarom werk je bij V-Kam Education?

Kwaliteit is voor V-Kam Education heel belangrijk. Dat zie je niet alleen terug in de cijfers die cursisten geven. Ik merk het ook in de dagelijkse gang van zaken. Als team stemmen we elke dag met elkaar af wat er gaande is, en wat extra aandacht verdient. Allemaal om zo dat stapje extra te kunnen zetten. Daar word ik blij van!