Direct naar content
  • Ervaring sinds 2001

  • Trainingen door heel Nederland

Elisabeth van Munster

Marketing manager

Elisabeth is onze Marketing manager. Van strategie tot de uitvoer. Daarbij krijgt ze hulp van verschillende specialisten.

Waar bestaan jouw werkzaamheden uit?

Veel van onze klanten merken hoe fijn het is om trainingen bij ons te volgen, en komen graag terug. Daarnaast zijn er nog heel veel mensen die ons nog niet ontdekt hebben. Mijn taak is om V-Kam Education bij iedereen onder de aandacht te krijgen én te houden.

Iedereen kan het verschil maken, daar ben ik van overtuigd. Wanneer je je mensen daar de ruimte en kansen voor geeft, komen ze vanzelf in beweging. 

Wat is er leuk aan je werk?

De enorme afwisseling! Van sessies over productontwikkeling, tot het organiseren van gratis webinars voor QHSE’ers. Van het posten op LinkedIn tot het nadenken over SEO strategie. Ik mag het allemaal doen, en daar word ik blij van!

Waarom werk je bij V-Kam Education?

Voordat ik bij V-Kam Education werkte, wist ik van hun bestaan. Het leek me een fijne club om voor te werken. Waarom? Dat wist ik niet precies. Toen ik er aan de slag ging, bleek mijn voorgevoel te kloppen.

Het is een groep enorm gemotiveerde collega’s die het beste wil voor de klant. En daar een extra stap voor zet. Dat vind ik mooi.