Direct naar content
  • Ervaring sinds 2001

  • Trainingen door heel Nederland

Dáárom kies jij V-Kam Education

Jouw kennisbehoefte centraal

Wil jij kennis opdoen die direct toepasbaar is in jouw eigen bedrijfsomgeving? V-Kam Education biedt naast de reguliere cursussen ook cursusprogramma’s op maat. Daarbij staat praktisch toepasbare kennis centraal. Kennis die daadwerkelijk in de praktijk wordt gebracht: dat is het rendement van een training bij V-Kam Education.

Betrokken en bereikbaar

Als je contact met ons opneemt, krijgt je één van onze deskundige adviseurs aan de lijn. Vanaf dat moment word je persoonlijk begeleid. Je krijgt meteen antwoord op jouw vragen, ontvangt per omgaande een offerte én kunt snel deelnemen aan een training bij jou in de buurt. Heel pragmatisch. Niet voor niets zijn we de vaste trainingspartner voor tal van grote en kleine organisaties.

Cursuslocaties in heel Nederland

Je kunt altijd een cursus van V-Kam Education in jouw regio volgen. We geven onze cursussen namelijk op vele locaties door heel Nederland. Je hoeft dus niet ver te rijden!

In company

De training liever op jouw bedrijf? Geen punt, onze trainer komt bij je langs. Jij zorgt voor de koffie, wij voor de rest.

Van succes verzekerd

Als je een training volgt, wil je uiteraard slagen.  Dankzij onze persoonlijke begeleiding en trainingen op maat, bent je van succes verzekerd. Ons slagingspercentage ligt ruimschoots boven het landelijk gemiddelde.

Je kunt op ons rekenen

Al sinds 2001 geven wij cursussen en trainingen op het gebied van kwaliteit, arbo, milieu en voedselveiligheid. Professionele docenten met de nodige praktijkervaring geven de lessen. Lessen met veel ruimte voor interactie en praktische oefeningen. Het gaat dan ook verder dan alleen het halen van een ‘papiertje’. Bovendien is het eigen kwaliteitssysteem gecertificeerd conform ISO 9001 en het NIBHV keurmerk.