Persoonlijk advies?
Bel 038 820 02 52

NEN 3140 Cursus Rotterdam

Bent u op zoek naar een informatieve en praktijkgerichte NEN 3140 cursus in Rotterdam? Kies dan voor V-Kam Education. Onze deskundige docenten kennen de beroepspraktijk en voorzien u van nuttige informatie voor uw bedrijf. Zo kunt u zelfverzekerd aan de slag. Lees meer over de locatie van onze NEN 3140 cursus in Rotterdam en ontdek de mening van andere cursisten.

Unieke locatie voor de NEN 3140 cursus in Rotterdam

Business Centre Nederland is met een ruim aanbod aan faciliteiten de perfécte locatie voor onze NEN 3140 cursus in Rotterdam. Deze trainingslocatie is strategisch gelegen aan de rand van Rotterdam; vlakbij snelwegen en station Rotterdam Alexander. Hierdoor kunt u onze NEN 3140 cursus in Rotterdam zowel met de auto als met het openbaar vervoer makkelijk bereiken. Komt u met de auto? BCN Rotterdam heeft 220 gratis parkeerplaatsen op eigen terrein. Reist u met het OV? Maak dan gebruik van de gratis ‘Station Hopper service’ van en naar NS-station Rotterdam Alexander.

Wat u mag verwachten van onze NEN 3140 cursus in Rotterdam

Bij onze NEN 3140 cursus in Rotterdam is een praktijkgerichte benadering vanzelfsprekend. Sterker nog: al onze docenten komen uit de praktijk! Hierdoor kunnen zij u uitstekend begeleiden en van alle relevante kennis voorzien. Daarnaast kunt u tijdens de cursus gebruik maken van diverse meetinstrumenten zoals Fluke, Gossen Metrawatt en Nieaf-Smitt. Wilt u een optimale toepassing naar uw eigen praktijk maken? Neem dan gerust uw eigen meetinstrument mee naar onze cursus. Zo weet u straks precies hoe u veilig met úw apparatuur kunt werken. Kortom: bij V-Kam doen wij er alles aan om onze cursus zó te geven, dat u alle kennis meteen praktisch kunt toepassen in uw eigen bedrijf! Kiest u voor de V-Kam NEN 3140 cursus in Rotterdam dan bent u bovendien verzekerd van:

  • Snel en persoonlijk advies: wij geven advies op maat en zorgen ervoor dat u de cursus volgt die het beste bij u én bij uw bedrijf aansluit!
  • Ervaring sinds 2001: dankzij onze ruime ervaring weten wij precies wat goed werkt en voorzien wij u op een vlotte en duidelijke manier van alle theoretische en praktische kennis.
  • Tevreden klanten: met dank aan onze bevlogen docenten en praktijkgerichte aanpak beoordelen andere cursisten ons met een 8.6!

Ervaringen NEN 3140 cursus Rotterdam

Wij hechten veel waarde aan de mening van onze cursisten over de NEN 3140 cursus te Rotterdam. Daarom vragen wij na afloop van de cursus altijd om een beoordeling. Oud-cursisten geven onze dienstverlening gemiddeld een 8.6 en daar zijn wij heel blij mee! De heldere uitleg en het veelvuldig toepassen van praktijkvoorbeelden worden veelvuldig genoemd in de reacties. Zo schrijft een van de cursisten: “De duidelijke uitleg door de docent en de toepasbaarheid van de informatie waren uitmuntend. De inhoud van deze cursus sloot rechtstreeks aan bij mijn veeleisende vak.” Ook de interactie met de docent en de mede-cursisten wordt positief ervaren. “De interactie zorgt voor een goede dynamiek in de groep, hierdoor blijft de opgedane kennis je goed bij”, schrijft een oud-cursist. En, niet geheel onbelangrijk: ook de aangeboden lunch valt in de smaak bij cursisten. “De lunch was goed geregeld en van zeer hoge kwaliteit”, aldus een voormalig cursist. Bent u benieuwd naar meer reviews van V-Kam Education en de NEN 3140 cursus in Rotterdam? Op onze website vindt u alle NEN 3140 cursus ervaringen.

Meer lezen over deze cursus >>

Bekijk hier de aankomende data van deze cursus in Rotterdam en schrijf u direct in!

  • Startdatum Locatie Status
  • 11-03-2020 om 9:00Capelle aan den IJsselStartgarantie, Slechts 2 plaatsen beschikbaar inschrijven
  • 11-03-2020 om 9:00GroningenStartgarantie, Nog enkele plaatsen beschikbaar inschrijven
  • 19-03-2020 om 9:00Amsterdam inschrijven
  • 20-03-2020 om 9:00Hoeven (NB) inschrijven
  • 25-03-2020 om 9:00Zwolle inschrijven
meer data en locaties

V-Kam Education werkt onder andere voor:

Meer opdrachtgevers