Update Covid-19 maatregelen

Vanaf 2 juni starten de klassikale trainingen weer! Lees meer

Persoonlijk advies?
Bel 038 820 02 52

NEN 3140 cursus Groningen

Wilt u een NEN 3140 cursus in Groningen volgen? Dan is een incompany cursus van V-Kam Education wellicht iets voor u. Deze cursus is compleet gericht op úw bedrijf of organisatie, waardoor u verzekerd bent van een goede praktische toepassing. Wilt u weten hoe onze NEN 3140 cursus in Groningen eruitziet? Wij vertellen u er graag meer over!

Een NEN 3140 cursus in Groningen op élke locatie

V-Kam Education biedt cursussen aan op verschillende trainingslocaties in Nederland. Helaas hebben wij nog geen vaste locatie in Groningen, maar gelukkig kunt u alsnog bij V-Kam Education terecht. Voor een praktijkgerichte NEN 3140 cursus in Groningen kunt gebruikmaken van onze incompany cursus. Deze cursus kunnen we op elke locatie in Groningen verzorgen en is aantrekkelijk vanaf een deelnemersaantal van vier personen. Bent u benieuwd of het ook voor úw bedrijf interessant is om onze incompany NEN 3140 cursus in Groningen te volgen? Bel ons voor persoonlijk en vrijblijvend advies!

Extra voordelen van onze in-company NEN 3140 cursus in Groningen 

Als u onze incompany NEN 3140 cursus in Groningen boekt levert dit niet alleen een besparing van reiskosten op, maar ook veel extra voordelen. Daarbij kunt u denken aan:

  • Maatwerk: deze training draait helemaal om úw wensen en verwachtingen
  • Praktische toepassing: u kunt de opgedane kennis meteen toepassen in uw bedrijf
  • Planning: in overleg kunnen we een trainingsdatum prikken die voor u het best uitkomt

V-Kam probeert de insteek van de NEN 3140 cursus zo praktisch mogelijk te maken. Daarom kunt u tijdens de cursus gebruik maken van verschillende meetapparatuur. Denk bijvoorbeeld aan de bekende instrumenten van Fluke, Gossen Metrawatt en Nieaf-Smitt. Om voor een optimale toepassing binnen uw eigen praktijk te zorgen kunt u natuurlijk ook uw eigen meetinstrument meenemen naar de cursus!

Dit vinden andere cursisten van V-Kam Education

Twijfelt u erover of een incompany NEN 3140 cursus in Groningen voor uw bedrijf een oplossing is? Ontdek de mening van andere cursisten over V-Kam Education op onze website. Een greep uit de reviews van oud-cursisten laat zien dat zij de NEN 3140 cursus van V-Kam positief ervaren. Een van de cursisten schrijft: “Er is veel ruimte voor vragen en deze worden ook duidelijk beantwoord”. Andere positieve punten die vaak benoemd worden zijn de kwaliteit van de lesstof en de interactieve opzet van de cursus. Zo schrijft een cursist: “In de online leeromgeving was veel extra informatie te vinden. De interactie met andere cursisten vond ik erg fijn!” Benieuwd naar meer ervaringen of informatie over het aanvragen van een in-company NEN 3140 cursus in Groningen raadplegen? Kijk op onze website of vraag vrijblijvend een offerte aan!

>> Meer informatie incompany cursus

  • Startdatum Locatie Status
  • 03-06-2020 om 9:00Amsterdam(Volgeboekt)Vol
  • 03-06-2020 om 9:00Utrecht(Volgeboekt)Vol
  • 18-06-2020 om 9:00Zwolle(Volgeboekt)Vol
  • 25-06-2020 om 9:00Eindhoven(Volgeboekt)Vol
  • 02-07-2020 om 9:00Utrecht inschrijven
meer data en locaties

V-Kam Education werkt onder andere voor:

Meer opdrachtgevers