Persoonlijk advies?
Bel 038 820 02 52

NEN 3140 cursus Amsterdam

Bent u op zoek naar een NEN 3140 cursus in Amsterdam? Kies dan voor V-Kam Education. Onze bevlogen docenten geven u graag praktische kennis voor úw vakgebied. Lees meer over de trainingslocatie en ontdek waarom andere cursisten V-Kam Education met een 8,6 beoordelen!

Hier vindt u onze NEN 3140 cursus in Amsterdam

De V-Kam NEN 3140 cursus in Amsterdam vindt plaats in BCN Amsterdam Arena. Deze trainingslocatie ligt direct naast het NS-station ‘Bijlmer-Arena’, vanwaar u een rechtstreekse verbinding heeft met onder andere Utrecht- en Amsterdam CS. Daarnaast heeft deze locatie een vrijwel directe toegang tot alle snelwegen rond Amsterdam. Parkeren gaat heel gemakkelijk in een van de omliggende parkeergarages. De trainingslocatie BCN Amsterdam Arena beschikt bovendien over alle moderne faciliteiten zoals Wi-Fi, speciale verlichting voor uitstekend zicht op het presentatiescherm, klimaatbeheersing etc. en vormt zo een prettige leeromgeving voor professionals!

Wat kunt u verwachten van de NEN 3140 cursus in Amsterdam?

Tijdens de 1-daagse NEN 3140 cursus in Amsterdam leiden wij u op tot keurmeester elektrisch gereedschap en leert u elektriciteitsrisico’s in te schatten, inspecties uit te voeren en de bijbehorende administratieve werkzaamheden af te handelen. Onze docenten leggen de focus op de praktijk en leren u op een begrijpelijke manier alle skills aan die u nodig heeft voor uw eigen vakgebied. U leert onder andere de risico’s van elektriciteit inzien, grenswaarden en meetmethoden voor isolatieweerstand bepalen en u kunt tijdens de cursus gebruik maken van verschillende meetapparatuur. Kiest u voor V-Kam Education dan bent u bovendien verzekerd van:

  • Kwaliteit voorop: ons doel is niet een papiertje aan de muur; wij willen échte resultaten realiseren voor uw bedrijf of organisatie
  • Ervaring sinds 2001: al 32.952 cursisten gingen u voor
  • Tevreden klanten: oud-cursisten beoordelen ons met een 8,6

Reviews NEN 3140 cursus in Amsterdam

Omdat we continu zoeken naar verbetering van onze diensten waarderen we het zeer als oud-cursisten ons beoordelen. We vinden het fijn om te merken dat cursisten de NEN 3140 cursus in Amsterdam zeer positief beoordelen. Een cursist beschrijft het als volgt: “Mijn ervaring met V-Kam Education is heel goed. We kregen goede praktijkvoorbeelden, zeer ervaren instructeurs en gedreven ondersteuning vanuit V-Kam Education. Kortom; een aanrader!” Andere sterke punten van de NEN 3140 cursus in Amsterdam die vaak door cursisten genoemd worden zijn het interactieve programma en de duidelijke uitleg door docenten. “We kregen een goede, heldere uitleg van onze docent. Er was genoeg ruimte voor vragen en de sfeer was ongedwongen”, schrijft een oud-cursist. Wilt u meer ervaringen van anderen lezen? Op de inschrijfpagina van de NEN 3140 cursus kunt u alle reviews bekijken en meteen de aankomende data van deze NEN 3140 cursus in Amsterdam raadplegen. 

>> Inhoud NEN 3140 cursus bekijken

  • Startdatum Locatie Status
  • 11-03-2020 om 9:00Capelle aan den IJsselStartgarantie, Slechts 2 plaatsen beschikbaar inschrijven
  • 11-03-2020 om 9:00GroningenStartgarantie, Nog enkele plaatsen beschikbaar inschrijven
  • 19-03-2020 om 9:00Amsterdam inschrijven
  • 20-03-2020 om 9:00Hoeven (NB) inschrijven
  • 25-03-2020 om 9:00Zwolle inschrijven
meer data en locaties

V-Kam Education werkt onder andere voor:

Meer opdrachtgevers