Update Covid-19 maatregelen

Vanaf 2 juni starten de klassikale trainingen weer! Lees meer

8,4 sterren, gebaseerd op 151 reviews
Tijdsduur: 1 dag
Investering: Op aanvraag,-

Persoonlijk advies?
Bel 038 820 02 52

HACCP cursus

In het beheersen van de aspecten van voedselveiligheid spelen uw medewerkers een belangrijke rol. Hygiënisch werken is namelijk van groot belang om besmetting te voorkomen. Kennis van de principes en het belang van persoonlijke en bedrijfshygiëne is een uitstekende mogelijkheid om de risico’s op de werkvloer te beheersen.

Voor wie

De HACCP cursus is bestemd voor productiemedewerkers, catering-medewerkers, kantine-medewerkers en middenmanagement.

Inhoud HACCP cursus

In deze HACCP cursus leren uw medewerkers de invloed van hun eigen handelen op de veiligheid van uw (food)producten kennen. Ze leren de basisprincipes van hygiënisch werken. Door het behandelen van praktische zaken worden de oorzaken en gevolgen van besmetting duidelijk gemaakt. Maar ook het belang van hygiëne en een goed schoonmaakplan komen aan de orde. Kortom veilig werken met voedsel.

HACCP certificaat

Na afloop krijgen de deelnemers een HACCP certificaat toegestuurd.

Meer informatie en aanmelden voor deze HACCP cursus

Schrijf u in voor deze HACCP cursus of bel 038 820 02 52.

HACCP online cursus is ook mogelijk

Volgt u liever de HACCP cursus thuis of op kantoor via internet? Kijk dan ook eens bij onze online HACCP training!

In company?

Vraag een offerte aan voor de HACCP cursus bij u op locatie!

Tijdsduur: 1 dag
Investering: Op aanvraag,-

Uniek aan V-Kam Education

 • Ervaring sinds 2001
 • Snel & persoonlijk
 • Praktijkgericht
 • Dichtbij
 • ISO 9001 en NIBHV gecertificeerd

Persoonlijk advies?
Bel 038 820 02 52

  Ervaringen

 • Debbie Colling vertelt:

  Alles werd duidelijk

  Alles werd duidelijk besproken en uitgelegd.

 • Dionne Vonder vertelt:

  Meer kennis gekregen

  Meer kennis gekregen random werken in de kantine.

Investering

Deze cursus wordt alleen in company verzorgd. Neem voor meer informatie contact met ons op.

 

 

In company

De HACCP cursus liever op uw eigen locatie? Geen punt, onze trainer komt bij u langs. U zorgt voor de koffie, wij voor de rest. Vanaf zes deelnemers kan het al interessant zijn om te kiezen voor de in company cursus. Vraag snel uw offerte aan!

Wilt u deze HACCP cursus liever op uw eigen locatie? Geen punt, onze trainer komt bij u langs. U zorgt voor de koffie, wij voor de rest. Vanaf zes deelnemers kan het al interessant zijn om te kiezen voor de in company cursus. Vraag snel uw offerte aan!

 

De voordelen van een incompany training?

 • Uw wensen en verwachtingen omgezet in maatwerk
 • Direct en praktisch toepasbaar in uw eigen organisatie
 • Geen reiskosten en reistijd van de medewerkers
 • Vooraf intake om de gewenste trainingsresultaten in kaart te brengen
 • Gewenste cursusdatum in overleg
 • Planning van een passende cursusdatum doen we in overleg

Offerte aanvragen

Vul uw gegevens in en we nemen binnen 1 werkdag contact met u op om de details van uw aanvraag door te nemen. We maken dan graag een passend voorstel voor u.

Aanhef (Voor de juiste aanhef in de verdere communicatie)
Nieuwsbrief

Heeft u vragen?

Vragen? Bel ons. We helpen u graag verder

038 820 02 52

Achtergrond informatie HACCP cursus

Waarom een cursus HACCP?

U werkt op professionele basis met voedingsmiddelen. Dat betekent dat u zich als geen ander bewust bent van de verantwoordelijkheid die u draagt. Voedsel is immers zeer gevoelig voor bacteriën en besmettingsgevaar. De cursus HACCP bereidt u voor op uw verantwoordelijke taak als voedselverwerker en en zorgt ervoor dat u voldoet aan de wettelijke eisen en richtlijnen volgens de nieuwste hygiënecode. Met behulp van de training HACCP weet u precies hoe u moet omgaan met bederfelijke eet- en drinkwaren. Gaat u de cursus niet zelf volgen? Zie het dan als een belangrijke ondernemersverplichting. Het is immers uw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat uw medewerkers zó getraind zijn dat ze volgens de laatste Hygiënecode kunnen werken.

 

Wat leert u tijdens de HACCP opleiding?

Met de HACCP opleiding van V-Kam Education leert u hoe u met de hygiënecode om moet gaan.  Zo kunt u de controleurs van de Voedsel en Waren Autoriteit continu een stap voorblijven. Tijdens deze praktische opleiding HACCP wordt de Hygiënecode uitgebreid behandeld en leert u hoe u met bederfelijke eet- en drinkwaren moet omgaan. U maakt kennis met veelvoorkomende praktijksituaties en krijgt inzicht in de manier waarop de controleur zijn beoordeling uitvoert en wat daarbij belangrijk is. Met het certificaat van deze HACCP opleiding op zak kunt u voortaan probleemloos aantonen kennis te hebben van HACCP en hygiëne.

 

HACCP cursus online via e-learning!

Sinds kort bieden wij onze populaire HACCP Cursus ook aan als e-learning variant. Dus volgt u liever de HACCP cursus thuis of op kantoor via internet? Dan is onze online HACCP training iets voor u. Deze e-learning HACCP cursus bestaat uit zeven interactieve cursusmodules met geluid, vragen en oefeningen. Omdat het een online cursus betreft kunt u onbeperkt oefenen met de HACCP oefentoetsen. Ook het examen maakt u via internet. Zo kunt u gewoon vanaf uw eigen werkplek uw HACCP-certificaat halen!

 

V-Kam Education werkt onder andere voor:

Meer opdrachtgevers