Direct naar content
  • Ervaring sinds 2001

  • Trainingen door heel Nederland

Gratis webinar voor QHSE’ers

Zo maak je effectieve en meetbare doelstellingen 

Je herkent het vast: jullie hebben als organisatie heel veel goede plannen. Maar hoe zet je die plannen om in meetbare doelen? Hoe maak je ze SMART?

Over het webinar

In ISO’s is het beschrijven van doelstellingen een verplicht onderdeel. Je móet hier dus aan voldoen. Toch is het vaak lastig om doelstellingen te omschrijven. Het worden al snel ‘concrete acties’.

Monique Moraal, trainer in kwaliteitsmanagement, legt je in dit webinar uit waarom meetbare doelstellingen zo belangrijk zijn. En hoe je voorkomt in ‘acties’ te verzanden. Je leert terug te gaan naar de basis en te kijken: “Waarom doe je wat je doet?”

Resultaat

Na afloop van dit webinar heb jij handvatten om goede doelstellingen te maken. Je kent de structuur voor het opzetten van doelstellingen: waarom, hoe, wie en wanneer. En je weet hoe je doelstellingen kunt monitoren.

Voor wie?

Dit webinar is bestemd voor QHSE professionals, KAM coördinatoren, en iedereen die werkt met meetbare doelstellingen. Van iemand die in een groot bedrijf op de kwaliteitsafdeling werkt tot aan de directeur van een klein bedrijf.

Investering

We delen graag onze kennis. Daarom kost dit webinar je helemaal niets. Nodig gerust QHSE-collega’s uit om mee te doen!

Datum

Het webinar vindt plaats op donderdag 20 januari 2022. Het webinar duurt ongeveer een uur. We starten om 10.00 uur. Zorg ervoor dat je iets voor 10.00 uur inlogt.

Wat heb je hiervoor nodig?

  • Een stabiele internetverbinding
  • Camera/webcam
  • Goede speaker en microfoon
  • Pen en papier

Inschrijven