Direct naar content
  • Ervaring sinds 2001

  • Trainingen door heel Nederland

Cursus preventiemedewerker Amsterdam

Wil je een cursus preventiemedewerker in Amsterdam volgen? Dan kies je voor V-Kam Education. Op een centraal gelegen locatie in Amsterdam verzorgen wij dé persoonlijke en praktijkgerichte cursus die je zoekt. Benieuwd hoe deze cursus preventiemedewerker in Amsterdam er precies uitziet? Lees dan snel verder!

Centraal gelegen trainingslocatie in Amsterdam

V-Kam Education verzorgt de cursus preventiemedewerker in Amsterdam in BCN Amsterdam Arena. Deze cursuslocatie ligt direct naast het NS-station Bijlmer-arena en heeft een vrijwel directe aansluiting met alle snelwegen rondom Amsterdam.

In een prettige leeromgeving leer je álle skills die je als preventiemedewerker nodig heeft. De cursus wordt verzorgd door docenten die zelf kennis en ervaring hebben in de beroepspraktijk. Zij kunnen je als geen ander begeleiden en sterker maken in jouw vak.

Een kort overzicht van onze cursus preventiemedewerker in Amsterdam

Wat mag je verwachten als je onze cursus preventiemedewerker in Amsterdam volgt? Bij de cursussen en trainingen van V-Kam ligt de focus altijd op jouw beroepspraktijk. Wij verdiepen ons zo goed mogelijk in jouw situatie om te begrijpen wat de grootste uitdagingen in jouw werkgebied zijn. Ben je nieuwsgierig hoe de cursus preventiemedewerker in Amsterdam er in de praktijk uitziet? Wij laten je graag een paar speerpunten zien:

  • Keuze uit 1 dag, een 3-daagse opleiding preventiemedewerker of een opfriscursus
  • Inclusief online leeromgeving met allerlei nuttige informatie, tips en voorbeelden
  • Binnen een week na afloop ontvangt je een digitaal certificaat van deelname

Wil je meer informatie of persoonlijk advies? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Reviews cursus preventiemedewerker in Amsterdam

We zoeken continu naar verbetering van onze diensten en daarom hechten wij veel belang aan de mening van onze cursisten. Wij zijn blij dat voormalig cursisten onze cursus preventiemedewerker in Amsterdam zeer positief beoordelen. Vooral over de duidelijke en persoonlijke uitleg door onze docenten ontvangen we goede feedback.

Zo schrijft een cursist: “Mijn ervaring is zeer positief. Ik heb een duidelijke manier van lesgeven mogen ervaren waarbij de behandelde stof prima overkwam. De docente had een prettige manier van lesgeven!”

Over de praktijkgerichte insteek van de cursus zegt een andere cursist: “De docent geeft blijk van de nodige kennis met toepasbare actuele praktijkvoorbeelden.”

Meer reviews lezen? Je vindt ze allemaal op de pagina cursus preventiemedewerker ervaringen. En ga je straks zelf de cursus preventiemedewerker in Amsterdam volgen? Dan horen wij ook graag wat jij ervan vond!

>> Inschrijven voor de cursus preventiemedewerker