Update Covid-19 - toegangsbewijs

Trainingen gaan door! Zowel live als in onze online classroom. Let op het toegangsbewijs. Lees verder.. Lees meer

VCA herhaling

Uw VCA diploma verlopen?

Schrijf je dan nu in voor de VCA herhaling cursus!

  • Keuze uit locaties door heel Nederland
  • Inclusief officeel VCA examen
  • Inclusief boek
  • Inclusief VCA certificaat en veiligheidspasje

Inhoud cursus VCA herhaling (VCA basisveiligheid / VCA VOL)

De VCA herhaling is bestemd voor medewerkers van bedrijven die werkzaam zijn in onder andere de aannemerij, (petro)-chemische industrie, metaal, elektro, transport en logistiek, etc. En die al eerder een VCA diploma hebben behaald.

Deze VCA herhaling geeft inzicht in het begrip veiligheid. De VCA cursus laat zien wat achterliggende oorzaken kunnen zijn van ongevallen.

Diverse aspecten van dit onderwerp worden tijdens deze VCA cursus behandeld en onderbouwd met praktische voorbeelden van de onveilige situaties op werklocaties. De voordelen van het werken onder veilige omstandigheden komen dus tegelijkertijd naar voren in deze VCA cursus.

Verantwoordelijkheden, werken met gevaarlijke stoffen, werken op hoogte en persoonlijke beschermingsmiddelen zijn onder andere onderwerpen van deze VCA cursus basisveiligheid.

Duur VCA herhaling cursus

Voor de VCA herhaling cursus kun je kiezen uit verschillende varianten. De eendaagse, tweedaagse en de online VCA cursus.

Certificaat / diploma VCA

De geslaagde deelnemers ontvangen ca. 14 dagen na afloop het officiele VCA diploma.

Geldigheid VCA certificaatDit VCA certificaat is tien jaar geldig. En is voorzien van de logo's van de Raad voor Accreditatie en de VCA exameninstantie.

 

Voor VCA herhaling heb je de keuze uit:

 

V-Kam Education werkt(e) onder andere voor:

Meer opdrachtgevers