Update Covid-19

Trainingen gaan door! Zowel live als in onze online classroom. Let op het toegangsbewijs. Lees verder.. Lees meer

VCA cursussen en opleidingen

Op zoek naar praktische VCA cursussen? V-Kam Education biedt ze allemaal. Zo kun je bij ons terecht voor VCA cursussen klassikaal, in company VCA cursussen, de VCA cursus online of alleen het VCA examen. Schrijf je vandaag nog in voor de VCA cursus die bij jou past!

VCA cursussen

Wanneer je kiest voor één van de VCA-cursussen van V-Kam Education, kies je meteen voor een professionele en servicegerichte aanbieder. Je profiteert namelijk niet alleen van de beste docenten, heldere lesstof en hoge slagingspercentages, maar ook van een breed scala aan leslocaties bij jou in de buurt. De VCA Cursussen worden op diverse plaatsen in heel Nederland aangeboden. Zo wordt het volgen van een VCA cursus wel heel makkelijk!

Wat kan ik met deze VCA Cursussen?

Door het volgen van één van de VCA cursussen en het behalen van het VCA diploma, verkrijg je de basiskennis van VGM (Veiligheid, Gezondheid en Milieu) zoals die gesteld is door VCA. Met deze basiskennis kun je veiliger werken en beter rekening houden met het milieu en de gezondheid van jezelf en anderen.

Zijn de VCA cursussen van V-Kam Education erkend?

V-Kam Education is ISO 9001 gecertificeerd en in het bezit van het NIBHV keurmerk. Bovendien voldoen de VCA cursussen aan alle geldende kwaliteitseisen. Dat betekent dat het VCA boek en het cursusmateriaal aansluiten bij de meest recente eind- en toetstermen zoals die gesteld zijn door het SSVV. Uiteraard wordt het VCA examen alleen afgenomen door een erkende VCA exameninstantie.

Voor wie zijn de VCA cursussen bedoeld?

Als je voor een aannemer werkt moet je in de meeste gevallen een VCA diploma hebben. Je kunt dan denken aan het werken op een bouwterrein, in een fabriek of in een andere risicovolle omgeving.

VCA cursussen zijn met name van belang in de volgende sectoren:

Locaties

Je kunt onze opleidingen en cursussen op verschillende manieren volgen. Wij bieden diverse online cursussen aan. Ook is het mogelijk om cursussen incompany te volgen. En natuurlijk hebben we een groot aantal locaties door heel Nederland.

VCA cursus basisveiligheid (1 dg)VCA cursus basisveiligheid (1 dg)

De 1-daagse VCA cursus is zeer praktijkgericht en wordt verzorgd door een ervaren docent. De kennis die de cursist tijdens deze VCA opleiding opdoet sluit daardoor naadloos aan op de dagelijkse beroepspraktijk. Tijdens deze cursus worden verschillende relevante onderwerpen behandeld, variërend van Arbowetgeving tot brand- en explosiegevaar.

Bekijk deze 1-daagse VCA cursus basisveiligheid

 

 

VCA basisveiligheid cursus (2 dg)VCA basisveiligheid cursus (2 dg)

Deze VCA basisveiligheid cursus in 2 dagen geven we in company, op jouw eigen locatie. De VCA basisveiligheid cursus is bestemd voor medewerkers van bedrijven die werkzaam zijn in onder andere de aannemerij, (petro-)chemische industrie, metaal, elektro, transport en logistiek, etc.

Bekijk deze 2-daagse VCA basisveiligheid cursus

VCA basisveiligheid cursus online | e-learningVCA basisveiligheid cursus online | e-learning

Via internet doorloop je thuis of op jouw werkplek in jouw eigen tempo ons complete VCA cursus pakket. Aansluitend doe je dicht bij jou in de buurt het landelijk VCA examen. Zo heb je snel jouw VCA certificaat in huis!

Bekijk deze online VCA basisveiligheid cursus

VCA VOL cursus (1 dag)VCA VOL cursus (1 dag)

In deze VCA VOL cursus leer je hoe je onveilige situaties kunt herkennen en krijg je inzicht in maatregelen die je dient te nemen om risico’s te vermijden. Je leert welke middelen en methoden je kunt gebruiken om risico’s te verkleinen.

Bekijk deze VCA VOL cursus van 1 dag

 

 

VCA VOL opleiding (2 dagen)

VCA VOL opleiding (2 dagen)

In deze VOL VCA opleiding leert je hoe je onveilige situaties kunt herkennen en krijg je inzicht in maatregelen die je dient te nemen om risico’s te vermijden. Je leert welke middelen en methoden je kunt gebruiken om risico’s te verkleinen.

Bekijk deze VCA VOL opleiding van 2 dagen

VCA VOL cursus onlineVCA VOL cursus online

Via internet doorloop je thuis of op jouw werkplek in jouw eigen tempo ons complete VCA cursus pakket. De tijdsbelasting voor de VCA VOL cursus via internet is ca. 6,5 uur zelfstudie. Aansluitend doe je dicht bij jou in de buurt het landelijk VCA examen. Zo heb je snel jouw VCA diploma in huis!

Bekijk deze VCA Vol cursus online

 

 

 

VCA VOL examenVCA VOL examen

Jouw VCA VOL diploma haal je snel en vertrouwd bij V-Kam Education®! Het VCA VOL examen is mogelijk op meer dan 30 locaties in heel Nederland! Wil je een examen op jouw eigen locatie? Dat kan al vanaf 4 personen.

Bekijk dit VCA VOL examen

VCU VIL cursus (1 dag)VCU VIL cursus (1 dag)

Ben je intercedent of leidinggevende in een uitzend- of detacheringbureau en lever je personeel aan een VCA gecertificeerd bedrijf? Wil je graag VCU gecertificeerd blijven óf worden? Volg dan de 1-daagse VCU-VIL opleiding bij V-Kam Education!

Bekijk deze VCU VIL cursus van 1 dag

 

 

 

VCU VIL cursusVCU VIL cursus

De VCU VIL cursus kun je vergelijken met de VCA VOL cursus, aangevuld met relevante lesstof voor de intercedenten en leidinggevenden, werkzaam bij een uitzendbureau, die medewerkers uitzenden/detacheren in risicovolle beroepen.

Bekijk deze VCU VIL cursus

VIL VCU cursus via internetVIL VCU cursus via internet

Je wilt online jouw VCU VIL cursus volgen? Dat kan! Schrijf je nu in voor deze unieke online cursus! Starten binnen 1 werkdag, een tijdsduur van 6,5 uur in totaal, te verdelen naar eigen inzicht en te volgen in eigen tempo.

Bekijk deze VIL VCU cursus via internet

 

 

VIL VCU cursusVCA basisveiligheid examen

Haal bij V-Kam Education snel en makkelijk jouw VCA basisveiligheid diploma! VCA basisveiligheid examens op 30 locaties in Nederland! Het VCA basisveiligheid examen, VCA VOL examen en VCU VIL examen kun je vanaf vier personen ook bij jou op locatie door ons laten afnemen.

Bekijk dit VCA basisveiligheid examen

 

 

Cursus normkennis VCACursus normkennis VCA

Met het volgen van deze cursus normkennis VCA krijg je inzicht in de eisen van de VCA VGM checklist. Door de praktische aanpak ben je in staat om zelfstandig te starten met het opzetten van een VCA veiligheidssysteem en het bijbehorende VCA certificeringsproces.

Bekijk deze cursus normkennis VCA

 

 

Poolse VCA basisveiligheid cursusVCA Pools basisveiligheid cursus (e-learning)

Veilig werken is belangrijk. Ook voor jullie Poolse medewerker of Poolse uitzendkracht. De VCA Pools cursus en het VCA Pools examen helpen hierbij.

Bekijk deze Poolse VCA basisveiligheid cursus (e-learning)

V-Kam Education werkt(e) onder andere voor:

Meer opdrachtgevers