Update Covid-19 maatregelen

Vanaf 2 juni starten de klassikale trainingen weer! Lees meer

Reachtruck cursussen

Bent u op zoek naar praktische reachtruck cursussen? Zoek dan niet verder. V-Kam Education biedt diverse reachtruck en heftruck opleidingen, variërend van een eendaagse cursus tot een tweedaagse opleiding  of herhalingscursus. Schrijf u vandaag nog in voor de opleiding die bij u past! 

De reachtruck cursussen van V-Kam Education

De reachtruck-cursussen van V-Kam Education staan bekend om hun heldere cursusmateriaal, professionele leerkrachten en hoge slagingspercentages. Bovendien worden de reachtruck cursussen van V-Kam Education door heel Nederland aangeboden, zelfs incompany. Zo weet u zeker dat u en uw personeel niet ver hoeven te reizen voor een goede opleiding. Bovendien heeft u keuze uit een breed scala aan leerprogramma’s. Dat betekent dat iedereen de reachtruck cursus kan volgen die past bij zijn/haar opleidingsbehoefte.

Waarom zijn reachtruck cursussen zo belangrijk?

Reachtruck cursussen zijn onmisbaar voor bedrijven die dagelijks te maken hebben met laad- en loswerkzaamheden en magazijnwerk. Het is niet alleen van belang voor de dagelijkse werkpraktijk, maar het wordt ook van hogere hand opgelegd. De Arbo-wet en veel verzekeraars eisen een gedegen instructie voor het besturen van de reachtruck. Daarnaast is specifieke kennis over het besturen van een reachtruck nodig. Daarom hebben zowel ervaren, als minder ervaren werknemers behoefte aan professionele reachtruck cursussen. Één ding is zeker: wanneer u kiest voor een reachtruck cursus van V-Kam Education, weet u zeker dat u voldoet aan alle gestelde eisen.

Reachtruck cursussen voor elke werknemer

V-Kam Education biedt diverse reachtruck cursussen met ieder hun eigen focus. Zo kunt u kiezen voor een herhalingscursus voor medewerkers die reeds een certificaat bezitten, een reachtruck cursus voor medewerkers die nog geen officieel certificaat hebben, of een  officiële reachtruck opleiding voor onervaren bestuurders. Daarnaast biedt V-Kam Education de mogelijkheid tot een gratis 'Erkenning van Verworven Competenties'.  Dit is een kort en krachtig assessment waarbij iedere deelnemer een theorie- en een praktijktest krijgt van in totaal een uur. Op deze manier kunnen reachtruckchauffeurs daadwerkelijk aantonen dat zij over de vereiste kennis en vaardigheden beschikken. Voor u als werkgever een prachtige manier om in beeld te krijgen welke kennis en kunde uw bedrijf in huis heeft!

V-Kam Education werkt onder andere voor:

Meer opdrachtgevers