Update Covid-19 maatregelen

Vanaf 2 juni starten de klassikale trainingen weer! Lees meer

10 sterren, gebaseerd op 1 reviews
Tijdsduur: ca. 4 uren online
Investering: 109,-(excl. btw)

Persoonlijk advies?
Bel 038 820 02 52

Online HACCP training

HACCP is een richtlijn om de veiligheid en hygiëne binnen horeca en binnen levensmiddelenbedrijven op een gewenst niveau te krijgen. Tijdens deze online HACCP training doorloopt u de HACCP hygiëne richtlijnen stap voor stap.

Resultaat

Na het afronden van de HACCP training weet u hoe u op een hygiënische en veilige wijze uw werkzaamheden kunt uitvoeren. Veertien dagen na afronding van het online HACCP examen ontvangt u het certificaat per post.

Voor wie

De HACCP training is bedoeld voor iedereen die werkzaam is met voedsel. Zoals in de horeca, kantine, bedrijfsrestaurant, productiemedewerkers in de levensmiddelen, etc.

Tijdsduur

In deze online HACCP training maakt u gebruik van e-learning. Leren via de computer. Daardoor leert u gemakkelijk en snel. Met deze online HACCP training verkort u uw studietijd en drukt u de kosten. De studieduur is ca. 4 uren.

Inhoud online HACCP training

Met deze online HACCP training bieden we u een compleet cursuspakket aan inclusief HACCP certificaat. V-Kam Education regelt alles. Zo kunt u zich volledig concentreren op de inhoud.

Het cursuspakket bestaat uit de volgende onderdelen:

 • 7 interactieve cursusmodules met geluid, vragen en oefeningen
 • Onbeperkt oefenen met de HACCP oefentoetsen
 • HACCP examen via internet

De volgende onderwerpen worden behandeld:

 • Het belang van hygiëne en de methode HACCP
 • Persoonlijke hygiëne
 • Schoonmaken, afval en ongedierte
 • Temperatuurbeheersing
 • Inrichten van bedrijfsruimten
 • Inkoop, opslag en houdbaarheid
 • (Voor)bereiden, presenteren en serveren

De HACCP training volgt u waar en wanneer het u uitkomt. Het kost u gemiddeld 4 uur om de lesmodules te doorlopen. Deze HACCP cursus is actueel en conform de laatste hygiënecode.

Online HACCP examen

Na het volgen van de e-learning modules wordt u online getoetst op uw kennis over voedselveiligheid.

HACCP certificaat

U ontvangt 14 dagen na afronding van het online examen het officiële HACCP certificaat. Dit certificaat is geldig voor onbepaalde tijd. Met dit HACCP certificaat toont u aan dat u kennis heeft over de richtlijnen van de hygiënecode die gelden zoals de VWA (Voedsel en Waren Autoriteit) dat voorschrijft. Het advies is om de kennis up-to-date te houden door deze cursus om de 5 jaar te herhalen.

Tijdsduur: ca. 4 uren online
Investering: 109,-(excl. btw)

Uniek aan V-Kam Education

 • Ervaring sinds 2001
 • Snel & persoonlijk
 • Praktijkgericht
 • Dichtbij
 • ISO 9001 en NIBHV gecertificeerd

Persoonlijk advies?
Bel 038 820 02 52

Plaats en data

Sorteren op:

 • 31-12-2035Online training. Datum niet van toepassing. Binnen 1 werkdag ontvangt u de login per mail. inschrijven

Investering

Online HACCP training

Prijs Nederlandstalig:

€109,- p.p. exclusief BTW

Inclusief: 

 • certificaat

 

Prijs Engelstalig:

€ 139,- p.p. exclusief BTW

Inclusief: 

 • certificaat

HACCP cursus online volgen?

Werkt u bij een organisatie die voedingsmiddelen produceert, distribueert, verwerkt of serveert? Dan is een HACCP training van grote waarde voor u. Bij V-Kam Education kunt u kiezen voor een klassieke HACCP training in company, maar ook voor een online HACCP training. Tijdens deze HACCP cursus online leert u alles wat u moet weten over voedselveiligheid en de methode HACCP met behulp van zeven modules. Elke module wordt afgesloten met een oefentoets. Uiteindelijk rondt u de online HACCP training af met een eindtoets. 

Waarom HACCP via e-learning?

Waarom zou u de HACCP e-learning cursus volgen en niet de reguliere HACCP training? Het antwoord is simpel: de HACCP e-learning variant is leuk, makkelijk én eenvoudig te combineren met uw reguliere werkzaamheden. U bepaalt tijdens deze online HACCP training zelf wanneer u leert. Bovendien bespaart deze e-learning cursus u een hoop reistijd en reiskosten. De cursus beschikt over zeven modules, waarbij u meerdere oefentoetsen kunt maken. Zo kunt u zich alvast goed voorbereiden op het uiteindelijke HACCP examen. Bovendien bent u verzekerd van een cursus die altijd up-to-date is. Heeft u de zeven modules afgesloten? Dan kunt u de HACCP training via een online examen afronden. Kortom de HACCP training via e-learning is makkelijk, geldbesparend én leuk! 

Wat kunt u met de haccp training?

Na het volgen van deze HACCP training via e-learning weet u precies hoe u veilig met voedsel werkt. U kunt de methode toepassen in de praktijk en u weet als geen ander om wat voor aanpak het dagelijks werken met levensmiddelen vraagt. Na succesvolle afronding van de online HACCP online training weet u alles over het vervoeren, in ontvangst nemen, bereiden en bewaren van levensmiddelen. U heeft een flinke kennisbasis ontwikkeld op het gebied van voedselveiligheid, maar ook van de methode HACCP in het algemeen en de praktische invulling daarvan.

V-Kam Education werkt onder andere voor:

Meer opdrachtgevers