Update Covid-19

Trainingen gaan door! Zowel live als in onze online classroom. Let op het toegangsbewijs. Lees verder.. Lees meer

Maatwerk & Incompany trainingen

Wij kunnen alle cursussen en trainingen ook incompany voor je verzorgen, op jouw eigen locatie. Je hebt daarbij keuze uit een reguliere incompany training en een maatwerk incompany training. 

Het verschil tussen maatwerk & incompany trainingen

De reguliere incompany trainingen zijn persoonlijk en praktisch. Jouw werknemers krijgen meer individuele aandacht en hoeven niet speciaal naar een cursuslocatie te reizen. Maatwerk incompany trainingen voegen daar nog een belangrijk voordeel aan toe: je kunt de inhoud van deze cursussen namelijk volledig afstemmen op de eigen beroepspraktijk. Dat betekent dat de cursist het vak leert op een manier die geheel aansluit bij de vraag van jouw bedrijf. En juist dát is de perfecte manier om efficiënt te leren! 

Incompany trainingen zijn praktisch en effectief

Alle opleidingen van V-Kam Education kunnen als incompany training verzorgd worden. Zo kun je of jouw personeel een opleiding volgen in de eigen vertrouwde bedrijfsomgeving, zonder daarvoor grote afstanden te hoeven afleggen. Bovendien zul je zien dat het heel prettig werkt om op de eigen locatie te studeren. Praktijkvoorbeelden liggen voor het oprapen en de cursusinhoud spreekt sneller tot de verbeelding. 

Maatwerk incompany trainingen sluiten perfect aan bij jouw bedrijf

Maatwerk is een benaming voor alles wat zó wordt samengesteld dat het zo dicht mogelijk aansluit bij de wensen van de klant. Dat geldt ook voor onze maatwerk incompany trainingen. Voordat de training begint ga je samen met de trainer om tafel zitten om de gewenste doelen en resultaten te bespreken. Zo weet je zeker dat de leerdoelen, de werkwijze en het materiaal naadloos aansluiten bij jouw wensen. Dit kan op twee manieren: wij passen een bestaande cursus aan op de thema’s binnen jouw bedrijf of wij stellen een compleet nieuwe cursus voor je samen. De keuze is geheel aan jou. 

Gezamenlijke pluspunten van maatwerk & incompany trainingen

Er bestaat een essentieel verschil tussen maatwerk- en incompany trainingen, maar ze hebben ook belangrijke overeenkomsten:

  • Er is meer aandacht voor de cursist
  • Persoonlijke leerdoelen staan centraal
  • Theorie en praktijk worden op een prettige manier afgewisseld
  • Praktijkvoorbeelden sluiten aan bij de ontwikkelingen in het bedrijf 
  • De trainer heeft ervaring in het vakgebied
  • De trainer en cursist hebben een gezamenlijke passie voor het vak

Ik ben geïnteresseerd in de Maatwerk & Incompany Trainingen

Heb je vragen over maatwerk & In company trainingen of wil je een vrijblijvende afspraak maken met een van onze adviseurs? Neem dan contact met ons op!

Wij horen graag van jou!

V-Kam Education werkt(e) onder andere voor:

Meer opdrachtgevers