Update Covid-19 maatregelen

Lees meer

8,6 sterren, gebaseerd op 1567 reviews
Tijdsduur: 1 dag
Investering: 369,-(excl. btw/all-in)
 • 8,6 
 • Ervaring sinds 2001
 • Al 39.655 enthousiaste cursisten

Persoonlijk advies?
Bel ons  op 038 820 02 52

Interne audit cursus (1 dag)

Als (toekomstige) interne auditor heb je een belangrijke functie. Met behulp van jouw audits krijgt het management meer inzicht in het functioneren van de bedrijfsvoering. Een goede audit bestaat echter uit meer dan alleen het afvinken van een checklist. Daarom heb je een professionele interne audit cursus nodig.

> Download het gratis e-book 'De 12 gouden interne audit regels'

Resultaat

Na het volgen van deze audit cursus ben je in staat om effectief interne audits uit te voeren. Je beschikt over de juiste basiskennis en vaardigheden om een interne audit goed voor te bereiden, uit te voeren en te rapporteren. Een praktische training, waarmee je direct als interne auditor aan de slag kunt.

Voor wie

Deze interne audit cursus is uitermate geschikt voor (aanstaande) interne auditoren die audits uitvoeren op het gebied van kwaliteitsmanagement, arbo, milieu of voedselveiligheid. Het is handig dat je enige basiskennis hebt van één of meer relevante normen, zoals ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001, ISO 45001, ISO 27001, BRL 7000, HACCP, BRC, ISO 22000, etc.

Tijdsduur

In één dag ontvang je de belangrijkste basiskennis en vaardigheden die nodig zijn voor het effectief uitvoeren van jouw interne audits.

Waarom organiseert V-Kam Education® een ééndaagse audit cursus en niet een tweedaagse? Omdat er gewerkt wordt met kleine groepen van maximaal 10 deelnemers kunnen we een praktisch en effectief programma uitwerken in één dag. Bovendien krijg je tijdens deze eendaagse audit training de juiste kennis en vaardigheden mee om zelf direct aan de slag te kunnen als interne auditor. 

Doel interne audit cursus

Deze cursus heeft als doel om interne auditors praktisch inzicht te geven in hun taken, verantwoordelijkheden en bevoegdheden als auditor. Daarnaast krijgen de auditors kennis en vaardigheden aangereikt voor het effectief voorbereiden, uitvoeren en rapporteren van de interne audit. 

Inhoud interne audit cursus

De cursus geeft je inzicht en oefening in het nut, doel en de uitvoering van interne audits. Deze interne audit cursus is gebaseerd op de ISO 19011 norm voor geïntegreerde KAM (kwaliteit, arbo en milieu) audits.

Tijdens de cursus komen de volgende vragen aan bod:

 • Wat is een interne audit?
 • Wat is het nut en doel van een interne audit?
 • Hoe wordt een interne audit gepland?
 • Hoe organiseer je een interne audit?
 • Wie worden daarbij betrokken?
 • Hoe voer je een interne audit uit?
 • Welke gesprekstechnieken gebruik je?
 • Wat doe je bij geconstateerde afwijkingen?

In deze praktische interne audit cursus is er ook ruime aandacht voor de praktijk en de daadwerkelijke uitvoeren van interne audits aan de hand van cases.

Certificaat

Het volledig volgen van deze interne audit cursus geeft je recht op het certificaat voor interne auditing. Binnen twee weken na afloop van de cursus staat het digitale certificaat klaar in het klantportal.

Vervolg audit training

Wil je meer verdieping in je audit vaardigheden? Schrijf je dan in voor de 3 daagse Audit training!

Locaties interne audit cursus

Je kan deze audit training in heel Nederland volgen op een datum naar keuze. Je vindt hieronder het overzicht met de locaties en data.

Online classroom interne audit cursus

Wanneer het niet mogelijk is om een klassikale interne audit cursus bij te wonen, is het mogelijk om onze online interne audit classroom cursus te volgen. Via deze interne audit cursus volg je de cursus vanaf je eigen (thuis)locatie, terwijl je alsnog kunt sparren met de trainer en medecursisten. 

Tijdsduur: 1 dag
Investering: 369,-(excl. btw/all-in)
 • 8,6 
 • Ervaring sinds 2001
 • Al 39.655 enthousiaste cursisten

Persoonlijk advies?
Bel ons  op 038 820 02 52

Plaats en data

Sorteren op:

 • Startdatum Locatie Status
meer data en locaties

  Ervaringen

 • Erik van der Walle vertelt:

  Helder

  Helder, en erg prettige balans tussen praktijk/theorie

 • Patriek Geense vertelt:

  Goede uitleg!

  Goede uitleg! Gelukkig niet alleen een presentatie, maar met praktijkopdrachten!

Investering

De investering voor de open inschrijving audit cursus is € 369,- p.p. exclusief BTW

Inclusief:

 • Lesmateriaal
 • Lunch
 • Certificaat

Investering Engelstalige internal audit training: € 569,00 p.p. excl. BTW.

Incompany

Wil je deze interne audit cursus liever op je eigen locatie volgen? Geen punt, onze trainer komt bij je langs. Jij zorgt voor de koffie, wij voor de rest. Vanaf zes deelnemers kan het al interessant zijn om te kiezen voor de in company cursus. Vraag snel uw offerte aan!

 

De voordelen van een incompany training?

 • Jouw wensen en verwachtingen omgezet in maatwerk
 • Direct en praktisch toepasbaar in je eigen organisatie
 • Geen reiskosten en reistijd van de medewerkers
 • Vooraf intake om de gewenste trainingsresultaten in kaart te brengen
 • Gewenste cursusdatum in overleg

Offerte aanvragen

Vul uw gegevens in en we nemen binnen 1 werkdag contact met u op om de details van uw aanvraag door te nemen. We maken dan graag een passend voorstel voor u.

Aanhef (Voor de juiste aanhef in de verdere communicatie)
Nieuwsbrief

Heeft u vragen?

Vragen? Bel ons. We helpen u graag verder

038 820 02 52

Extra informatie interne auditing

Deze praktische interne audit training wordt verzorgd door ervaren lead auditoren, met jarenlange ervaring in het trainen, auditen en adviseren bij een diversiteit aan organisaties.

  

Bernadette van Pampus                         Veroni Smidt-Verhulst                            Antoine Span

 

Wat is een ISO auditor

De ISO auditor is veelal actief als interne auditor om te inventariseren en te beoordelen of het kwaliteitsmanagementsysteem, arbomanagementsysteem, milieumanagementsysteem of voedselveiligheidsysteem effectief functioneert binnen de organisatie.

Om effectief ISO audits te kunnen uitvoeren is het handig dat de ISO auditor over voldoende basiskennis en vaardigheden beschikt. Deze interne audit cursus is daar een uitstekend middel voor.

 

V-Kam Education werkt onder andere voor:

Meer opdrachtgevers