Persoonlijk advies?
Bel 038 820 02 52

Heftruck cursus en heftruckcertificaat Limburg

U bent op zoek naar een goede en betrouwbare heftruck cursus in Limburg voor het halen van uw heftruckcertificaat. Daarvoor bent u bij V-Kam Education aan het juiste adres. Bij ons vindt u een breed aanbod heftruck cursussen, variërend van een eendaagse opleiding of herhalingscursus tot een tweedaagse opleiding voor beginners. Waar wacht u nog op? Vind meteen de heftruck cursus die bij u past!

Ik wil graag meer informatie over een heftruck cursus in Limburg

Bent u geïnteresseerd in een heftruck cursus in Limburg voor het halen van uw heftruckcertificaat en wilt u graag meer weten over de mogelijkheden en kosten? Dan bent u hier aan het juiste adres. Wij geven u op deze pagina alle informatie over het volgen van een heftruck cursus in uw eigen provincie. Zo weet u niet alleen wélke heftruck cursussen u in Limburg kunt volgen, maar ook op welke locaties in Limburg deze cursussen worden  gegeven, zodat u daarna uw heftruckcertificaat kunt halen. 

Waar kan ik een heftruck cursus in Limburg volgen?

De heftruck cursus in Limburg wordt op twee manieren gegeven: op een vaste locatie of op uw eigen locatie. De vaste cursuslocatie in Limburg bevindt zich in Venlo. Hier kunt u alle aangeboden cursussen volgen. U kunt er echter ook voor kiezen om de heftruck cursus op uw eigen locatie in Limburg te volgen. Zo heeft u de cursus nóg dichter bij huis en dat is vooral voor uw medewerkers een efficiënte en tijdbesparende oplossing! 

Hoe ziet de heftruck cursus in Limburg eruit?

De heftruck cursus in Limburg wordt net als in de andere provincies in verschillende varianten aangeboden. Zo bieden wij een eendaagse cursus voor gevorderden, een tweedaagse cursus voor beginnelingen en een herhalingscursus. Wilt u meer informatie over de inhoud van deze cursussen? Kijk dan meteen op de onderstaande informatiepagina’s:

Wat kost een heftruck cursus in Limburg?

De kosten van een heftruck cursus in Limburg kunnen variëren van €199 tot €399 per cursus, afhankelijk van het soort cursus dat u kiest. Wilt u de heftruck cursus op uw eigen locatie in Limburg volgen?  Vraag dan een offerte aan. U zult er versteld van staan hoe voordelig u al een inhouse opleiding kunt volgen! Wilt u meer informatie over de opleidingen en de bijbehorende kosten? Kijk dan op de informatiepagina Heftruck opleidingen.

  • Startdatum Locatie Status
meer data en locaties

V-Kam Education werkt onder andere voor:

Meer opdrachtgevers