Update Covid-19 maatregelen

Vanaf 2 juni starten de klassikale trainingen weer! Lees meer

Persoonlijk advies?
Bel 038 820 02 52

Heftruck cursus en heftruckcertificaat Friesland

U wilt een kwalitatieve heftruck cursus volgen in Friesland, voor het halen van uw heftruckcertificaat. V-Kam Education is in dat geval de beste keus! Bij ons kunt u diverse cursussen volgen, variërend van een eendaagse cursus of herhalingscursus voor gevorderden tot een tweedaagse cursus voor beginners. Waar wacht u nog op? Vind meteen de heftruck cursus die bij u past!

Ik wil graag meer weten over een heftruck cursus in Friesland

U heeft belangstelling voor een heftruck cursus in Friesland voor het halen van uw heftruckcertificaat en wilt graag meer weten over de mogelijkheden. Op deze pagina vindt u niet alleen inhoudelijke informatie over de heftruck cursus in uw eigen regio, maar kunt u tevens zien waar de heftruck cursus in Friesland wordt gegeven. Bovendien vertellen wij u meteen wat de kosten van een heftruck cursus in Friesland zijn. Zo heeft u alle informatie paraat om te beslissen of de heftruck cursus van V-Kam Education ook voor ú de beste keuze is!

Op welke locaties kan ik een heftruck cursus in Friesland volgen?

Als u kiest voor een heftruck cursus in Friesland heeft u twee mogelijkheden. V-Kam Education biedt de cursus aan op een vaste locatie of binnen uw eigen bedrijfspand. De vaste cursuslocatie in Friesland bevindt zich in Heerenveen. Houdt u het liever nóg dichter bij huis? Kies dan voor een inhouse heftruck cursus. Zo blijft u niet alleen in Friesland, maar ook binnen uw eigen bedrijfsmuren. Een super efficiënte oplossing voor drukbezette cursisten!   

Wat houdt een heftruck cursus in Friesland in?

U kunt zelf kiezen welke heftruck cursus u in Friesland wilt volgen voor het halen van uw heftruckcertificaat. Zo biedt V-Kam Education een cursus voor gevorderden, een opleiding voor nieuwelingen en een herhalingscursus. Al deze cursussen worden zowel inhouse als in Heerenveen aangeboden. Bent u nieuwsgierig naar de inhoud van de diverse heftruck cursussen in Friesland? Klik dan op een van de onderstaande links en maak kennis met de cursus die bij u past:

Wat zijn de kosten van een heftruck cursus in Friesland?

De bedragen van een heftruck cursus in Friesland beginnen bij €199 en eindigen bij €399 per cursus. Dit is afhankelijk van het soort cursus dat u kiest. Zoals u begrijpt is een tweedaagse cursus duurder dan een eendaagse cursus. Daarnaast betaalt u voor een korte herhalingscursus minder dan voor een uitgebreide nieuwelingencursus. Wilt u de heftruck cursus graag inhouse volgen? Dan kunt u een offerte aanvragen. U zult verrast zijn door de verbluffend lage prijzen van een heftruck cursus op uw eigen locatie in Friesland! Wilt u meteen alle opleidingen en bijbehorende prijzen zien? Kijk dan op de pagina Heftruck opleidingen voor een helder overzicht. 

  • Startdatum Locatie Status
meer data en locaties

V-Kam Education werkt onder andere voor:

Meer opdrachtgevers