Persoonlijk advies?
Bel 038 820 02 52

Heftruck cursus en heftruckcertificaat Friesland

U wilt een kwalitatieve heftruck cursus volgen in Friesland, voor het halen van uw heftruckcertificaat. V-Kam Education is in dat geval de beste keus! Bij ons kunt u diverse cursussen volgen, variërend van een eendaagse cursus of herhalingscursus voor gevorderden tot een tweedaagse cursus voor beginners. Bovendien kunt u bij V-Kam Education geheel gratis uw EVC behalen. Waar wacht u nog op? Vind meteen de heftruck cursus die bij u past!

Ik wil graag meer weten over een heftruck cursus in Friesland

U heeft belangstelling voor een heftruck cursus in Friesland voor het halen van uw heftruckcertificaat en wilt graag meer weten over de mogelijkheden. Op deze pagina vindt u niet alleen inhoudelijke informatie over de heftruck cursus in uw eigen regio, maar kunt u tevens zien waar de heftruck cursus in Friesland wordt gegeven. Bovendien vertellen wij u meteen wat de kosten van een heftruck cursus in Friesland zijn. Zo heeft u alle informatie paraat om te beslissen of de heftruck cursus van V-Kam Education ook voor ú de beste keuze is!

Wat zijn de locaties van de heftruck cursus in Friesland?

Als u kiest voor een heftruck cursus in Friesland heeft u twee mogelijkheden. V-Kam Education biedt de cursus aan op een vaste locatie of binnen uw eigen bedrijfspand. De vaste cursuslocatie in Friesland bevindt zich in Heerenveen. Houdt u het liever nóg dichter bij huis? Kies dan voor een inhouse heftruck cursus. Zo blijft u niet alleen in Friesland, maar ook binnen uw eigen bedrijfsmuren. Een super efficiënte oplossing voor drukbezette cursisten!   

Wat houdt een heftruck cursus in Friesland in?

U kunt zelf kiezen welke heftruck cursus u in Friesland wilt volgen voor het halen van uw heftruckcertificaat. Zo biedt V-Kam Education een cursus voor gevorderden, een opleiding voor nieuwelingen, een herhalingscursus en de mogelijkheid tot het behalen van een gratis EVC. Al deze cursussen worden zowel inhouse als in Heerenveen aangeboden. Bent u nieuwsgierig naar de inhoud van de diverse heftruck cursussen in Friesland? Klik dan op een van de onderstaande links en maak kennis met de cursus die bij u past:

Hoeveel kost een heftruck cursus in Friesland?

De bedragen van een heftruck cursus in Friesland beginnen bij €199 en eindigen bij €399 per cursus. Dit is afhankelijk van het soort cursus dat u kiest. Zoals u begrijpt is een tweedaagse cursus duurder dan een eendaagse cursus. Daarnaast betaalt u voor een korte herhalingscursus minder dan voor een uitgebreide nieuwelingencursus. Wilt u de heftruck cursus graag inhouse volgen? Dan kunt u een offerte aanvragen. U zult verrast zijn door de verbluffend lage prijzen van een heftruck cursus op uw eigen locatie in Friesland! Wilt u meteen alle opleidingen en bijbehorende prijzen zien? Kijk dan op de pagina Heftruck opleidingen voor een helder overzicht. 

  • Startdatum Locatie Status
  • 24-08-2018 om 07:00SonVol
  • 25-08-2018 om 07:00SchiedamVol
  • 27-08-2018 om 07:00AlkmaarVol
  • 27-08-2018 om 07:00Etten-LeurVol
  • 27-08-2018 om 07:00Zwolle inschrijven
meer data en locaties

V-Kam Education werkt onder andere voor:

Meer opdrachtgevers