Direct naar content
  • Ervaring sinds 2001

  • Trainingen door heel Nederland

Vacature: word jij onze nieuwe Commercieel medewerker binnendienst? Klik hier voor meer info.

Heftruck cursus en heftruckcertificaat Limburg

Jij bent op zoek naar een goede en betrouwbare heftruck cursus in Limburg voor het halen van jouw heftruckcertificaat. Daarvoor bent je bij V-Kam Education aan het juiste adres. Bij ons vind je een breed aanbod heftruck cursussen, variërend van een eendaagse opleiding of herhalingscursus tot een tweedaagse opleiding voor beginners. 

Ik wil graag meer informatie over een heftruck cursus in Limburg

Ben je geïnteresseerd in een heftruck cursus in Limburg voor het halen van jouw heftruckcertificaat en wil je graag meer weten over de mogelijkheden en kosten? Dan ben je hier aan het juiste adres. Wij geven je op deze pagina alle informatie over het volgen van een heftruck cursus in jouw eigen provincie. Zo weet je niet alleen wélke heftruck cursussen je in Limburg kunt volgen, maar ook op welke locaties in Limburg deze cursussen worden  gegeven, zodat  je daarna jouw heftruckcertificaat kunt halen. 

Waar kan ik een heftruck cursus in Limburg volgen?

De heftruck cursus in Limburg wordt op twee manieren gegeven: op een vaste locatie of op jouw eigen locatie. De vaste cursuslocatie in Limburg bevindt zich in Venlo. Hier kunt je alle aangeboden cursussen volgen. Je kunt er echter ook voor kiezen om de heftruck cursus op jouw eigen locatie in Limburg te volgen. Zo heb je de cursus nóg dichter bij huis en dat is vooral voor jouw medewerkers een efficiënte en tijdbesparende oplossing! 

Hoe ziet de heftruck cursus in Limburg eruit?

De heftruck cursus in Limburg wordt net als in de andere provincies in verschillende varianten aangeboden. Zo bieden wij een eendaagse cursus voor gevorderden, een tweedaagse cursus voor beginnelingen en een herhalingscursus. Wil je meer informatie over de inhoud van deze cursussen? Kijk dan meteen op de onderstaande informatiepagina’s:

Wat kost een heftruck cursus in Limburg?

De kosten van een heftruck cursus in Limburg kunnen variëren van €199 tot €399 per cursus, afhankelijk van het soort cursus dat je kiest. Wil je de heftruck cursus op jouw eigen locatie in Limburg volgen?  Vraag dan een offerte aan. Je zult er versteld van staan hoe voordelig je al een inhouse opleiding kunt volgen! Wil je meer informatie over de opleidingen en de bijbehorende kosten? Kijk dan op de informatiepagina Heftruck opleidingen.