Direct naar content
  • Ervaring sinds 2001

  • Trainingen door heel Nederland

Vacature: word jij onze nieuwe Commercieel medewerker binnendienst? Klik hier voor meer info.

Heftruck cursus en heftruck opleiding Gelderland

Ben je op zoek naar een kwalitatieve heftruck cursus in Gelderland, voor het halen van jouw heftruckcertificaat? Dan kies je voor een heftruck cursus van V-Kam Education! Of je nu een eendaagse-, tweedaagse- of herhalingscursus in Gelderland wilt volgen, bij ons vind je ze allemaal. Nieuwsgierig? Waar wacht je nog op? Vind meteen de heftruck cursus die bij jou past!

Toelichting heftruck cursus in Gelderland

Je hebt interesse in een heftruck opleiding in Gelderland, maar je wilt graag extra informatie over de verschillende opties en het bijbehorende kostenplaatje. Wij vertellen je graag wat voor cursusaanbod je kunt verwachten, waar je de heftruck cursus in Gelderland kunt volgen en wat voor kosten dit met zich meebrengt.  Zo wordt het voor jou een stuk eenvoudiger om te beslissen of V-Kam Education ook voor jou het beste opleidingsinstituut is voor het halen van jouw heftruckcertificaat! 

Op welke locaties wordt een heftruck opleiding in Gelderland aangeboden?

Je kunt de heftruck cursus in Gelderland op twee verschillende locaties volgen. Dit kan op de vaste cursuslocatie in Ede of op jouw eigen bedrijfslocatie elders in Gelderland. In beide gevallen geldt dat je alle aangeboden heftruck cursussen kunt volgen. Waarom je voor een heftruck cursus op jouw eigen locatie zou kiezen? Omdat je dan niet alleen in Gelderland blijft, maar ook binnen jouw eigen bedrijfsmuren. Dat is niet alleen een makkelijke, maar ook zeer efficiënte oplossing!

Hoe ziet de heftruck cursus in Gelderland eruit?

De heftruck opleiding in Gelderland wordt in verschillende vormen aangeboden.  Zo kun je kiezen voor de eendaagse heftruck cursus, een tweedaagse opleiding en de heftruck herhalingscursus. Iedere cursus heeft zijn eigen focus en eigen doelgroep. Wil je graag weten welke cursus voor het halen van jouw heftruckcertificaat bij jou past? Maak dan meteen kennis met ons cursusaanbod in Gelderland via de onderstaande informatiepagina’s:

Wat kost een heftruck cursus in Gelderland?

Je volgt al een heftruck cursus in Gelderland voor nog geen €200! Dit is uiteraard afhankelijk van de heftruck cursus die je kiest. Wil je in Ede een herhalingscursus volgen? Dan heb je al voor €199 een erkend diploma op zak. Wil je een opleiding volgen voor beginnelingen? Dan betaal je €399 voor een intensieve cursus van twee dagen. Zo heb je een schriftelijk bewijs van jouw kennis en kunde en dat is altijd mooi meegenomen! We verwijzen je graag door naar onze informatiepagina Heftruck opleidingen voor een uitgebreid overzicht van alle mogelijkheden en bijbehorende prijzen. Bovendien kun je hier meteen een offerte aanvragen voor een heftruck cursus op jouw eigen locatie in Gelderland.