Direct naar content
  • Ervaring sinds 2001

  • Trainingen door heel Nederland

Vacature: word jij onze nieuwe Commercieel medewerker binnendienst? Klik hier voor meer info.

Heftruck cursus en heftruck opleiding Friesland

Je wilt een kwalitatieve heftruck cursus volgen in Friesland, voor het halen van jouw heftruckcertificaat. V-Kam Education is in dat geval de beste keus! Bij ons kun je diverse cursussen volgen, variërend van een eendaagse cursus of herhalingscursus voor gevorderden tot een tweedaagse cursus voor beginners. Waar wacht je nog op? Vind meteen de heftruck cursus die bij jou past!

Ik wil graag meer weten over een heftruck cursus in Friesland

Je hebt belangstelling voor een heftruck cursus in Friesland voor het halen van jouw heftruckcertificaat en wilt graag meer weten over de mogelijkheden. Op deze pagina vind je niet alleen inhoudelijke informatie over de heftruck cursus in jouw eigen regio, maar kun je tevens zien waar de heftruck cursus in Friesland wordt gegeven.

Bovendien vertellen wij je meteen wat de kosten van een heftruck cursus in Friesland zijn. Zo heb je alle informatie paraat om te beslissen of de heftruck cursus van V-Kam Education ook voor jou de beste keuze is!

Op welke locaties kan ik een heftruck opleiding in Friesland volgen?

Als je kiest voor een heftruck cursus in Friesland heb je twee mogelijkheden. V-Kam Education biedt de cursus aan op een vaste locatie of binnen jouw eigen bedrijfspand. De vaste cursuslocatie in Friesland bevindt zich in Heerenveen. Houd je het liever nóg dichter bij huis? Kies dan voor een inhouse heftruck cursus. Zo blijf je niet alleen in Friesland, maar ook binnen jouw eigen bedrijfsmuren. Een super efficiënte oplossing voor drukbezette cursisten!   

Wat houdt een heftruck cursus in Friesland in?

Je kunt zelf kiezen welke heftruck cursus je in Friesland wilt volgen voor het halen van jouw heftruckcertificaat. Zo biedt V-Kam Education een cursus voor gevorderden, een opleiding voor nieuwelingen en een herhalingscursus. Al deze cursussen worden zowel inhouse als in Heerenveen aangeboden. Ben je nieuwsgierig naar de inhoud van de diverse heftruck cursussen in Friesland? Klik dan op een van de onderstaande links en maak kennis met de cursus die bij jou past:

Wat zijn de kosten van een heftruck cursus in Friesland?

De bedragen van een heftruck cursus in Friesland beginnen bij €199 en eindigen bij €399 per cursus. Dit is afhankelijk van het soort cursus dat je kiest. Zoals je begrijpt is een tweedaagse cursus duurder dan een eendaagse cursus.

Daarnaast betaal je voor een korte herhalingscursus minder dan voor een uitgebreide nieuwelingencursus. Wil je de heftruck cursus graag inhouse volgen? Dan kun je een offerte aanvragen. Je zult verrast zijn door de verbluffend lage prijzen van een heftruck cursus op jouw eigen locatie in Friesland!

Wil je meteen alle opleidingen en bijbehorende prijzen zien? Kijk dan op de pagina Heftruck opleidingen voor een helder overzicht.