Terug naar de cursusinformatie

Ervaringen Dag van de KAM coordinator

  • Ik heb het onderwerp Safe Work Behaviour with Brain Based Safety al kunnen gebruiken ...

    Dag van de KAM coordinator - Juni 2018

    Lydia van der Veen

    Ik heb het onderwerp Safe Work Behaviour with Brain Based Safety al kunnen gebruiken voor een presentatie op kantoor. Fijn dat het relaxed was. Leuk als afsluiting voor de vakantie.

  • Leuke, leerzame en inspirerende dag

    Dag van de KAM coordinator - Juni 2018

    Gerda van Vliet

    Het was een leuke, leerzame en inspirerende dag. Voor andere KAM coördinatoren zou ik deze Dag van de KAM coördinator aanbevelen.

  • Inspirerend, ontspannend en leerzaam.

    Dag van de KAM coordinator - Juni 2018

    Rene Kampinga

    Leuk en boeiend om andere collega’s te ontmoeten en kennis, tips & trucs met elkaar te delen. Ik zou deze dag zeker aanbevelen aan andere KAM coördinatoren, met name omdat het kleinschalig is en dat je actief wordt betrokken bij de onderwerpen.

  • Leuke en leerzame dag!

    Dag van de KAM coordinator - Juni 2018

    Luuk Alstadt

    Ik vond het een hele leuke en leerzame dag, ik zal het zeker aanbevelen aan andere collega's. Ik denk als jullie zo doorgaan met de indeling van de dag (een deel gastspreker en deel interactie met de groep) dat het volgend jaar ook weer een hele leuke dag gaat worden. Ik heb dan verder ook geen opmerkingen.

  • Voor mij is de Dag van de KAM coördinator een dag waar je veel van de instructeurs leert en veel van de cases leert maar juist ook veel van elkaar leert.

    Dag van de KAM coordinator - Juni 2018

    Jeanette Kolk

    Voor mij is de Dag van de KAM coördinator een dag waar je veel van de instructeurs leert en veel van de cases leert maar juist ook veel van elkaar leert. Hoe lost een ander iets op, hoe gaat een ander met iets om. Dat vind ik heel essentieel van deze dag.

  • Het leuke aan de rol van de KAM coördinator is het helpen bij het bewust worden van veilig gedrag.

    Dag van de KAM coordinator - Juni 2018

    Michel Goos

    Het leuke aan de rol van de KAM coördinator is het helpen bij het bewust worden van veilig gedrag. Mensen attent maken op de mogelijkheden, anders dan dat ze al jaren doen. Dat het ook veiliger en beter kan. Wat mijn aanspreekt aan dit thema is dat je niet allen gaat kijken aan de fysieke veiligheidsverbeteringen maar juist kijkt naar de mentale veiligheidsverbeteringen, dat je daar ook heel hard aan kunt werken.

  • Verbinding, cursist centraal. Delen informatie.

    Dag van de KAM coordinator - Juni 2017

    Wendy van Romunde

  • De openheid en het delen van informatie.

    Dag van de KAM coordinator - Juni 2017

    Ans van Beest

  • De dag was inspirerend. Het delen van kennis met anderen in het vakgebied zeer waardevol

    Dag van de KAM coordinator - Juni 2017

    Annabelle de Jager

  • Inspirerende trainers, open sfeer. Delen van informatie.

    Dag van de KAM coordinator - Juni 2017

    R. Broekhuijse

  • Persoonlijkheid. Praktijkvoorbeelden.

    Dag van de KAM coordinator - Juni 2017

    Chris Leewinga

  • Persoonlijk. Programma precies zoals op de uitnodiging. Vol inspiratie.

    Dag van de KAM coordinator - Juni 2017

    Laura de Graaf

  • De betrokkenheid met de cursisten. Niks te veel!

    Dag van de KAM coordinator - Juni 2017

    Dorien Hofman

  • persoonlijke aanpak. Deskundigheid/kennis. Interactie. Tools. Gezellige sfeer en een schitterende locatie.

    Dag van de KAM coordinator - Juni 2017

    Tessa Nijssen

  • Delen van ervaringen onderling. Uitwisselen tools. Nazorg.

    Dag van de KAM coordinator - Juni 2017

    Jeannette Kolk

  • Open communicatie. Prima sfeer. Etc.

    Dag van de KAM coordinator - Juni 2017

    René Geerlings

  • Actuele onderwerpen die zo gebracht worden dat ze je wel moeten inspireren.

    Dag van de KAM coordinator - Juni 2017

    Cynthia Verbaarschot-Muller

  • Goede balans tussen sfeer, netwerken en kennisoverdracht. Relaxed. Flexibiliteit + hands-on. Inspirerend!

    Dag van de KAM coordinator - Juni 2017

    Anoniem

  • openheid, sparren, verbeterpunten, nieuwe ontwikkelingen.

    Dag van de KAM coordinator - Juni 2017

    Anoniem

  • Workshopachtig dus veel denken en doen. En de locatie is prachtig en rustgevend.

    Dag van de KAM coordinator - Juni 2016

    Patricia de Joode

  • Kennis, interactie, praktische toepasbaarheid.

    Dag van de KAM coordinator - Juni 2016

    Tessa Nijsen

  • 'Openheid, veel informatie, mogelijkheid tot inbrengen praktijkervaringen en sparren…'

    Dag van de KAM coordinator - Juni 2016

    Wendy van Romunde

    Openheid, veel informatie, mogelijkheid tot inbrengen praktijkervaringen en sparren. Tools, enthousiasme, kennis.

  • '...Inzicht in de materie in combinatie met werkopdrachten, ochtend-middag indeling.'

    Dag van de KAM coordinator - Juni 2016

    Marcel Sparidans

    Opzet, locatie, groepsgrootte. Inzicht in de materie in combinatie met werkopdrachten, ochtend-middag indeling.

  • 'Praktische benadering/enthousiaste cursus lading…'

    Dag van de KAM coordinator - Juni 2016

    Wim Manshande

    Praktische benadering/enthousiaste cursus lading. Prachtige locatie, hierdoor goede concentratie voor deze dag.

  • afwisselend, inspirerende spreker.

    Dag van de KAM coordinator - Juni 2016

    Tina Werkhoven

  • 'De aangereikte tools om "HLS" in te kaderen binnen eigen organisatie. (canvas business model)…'

    Dag van de KAM coordinator - Juni 2016

    Ton van Alphen

    De aangereikte tools om "HLS" in te kaderen binnen eigen organisatie. (canvas business model). O profilering van eigen positie als KAM coördinator. Creëren van draagvlak bij MT. Faciliteit, sfeer en catering prima verzorgd!

  • Zeer gedegen vakkennis met goede voorbeelden uit de praktijk, goede visualisatie.

    Dag van de KAM coordinator - Juni 2016

    Ted van Reij

    Zeer gedegen vakkennis met goede voorbeelden uit de praktijk, goede visualisatie.

Uniek aan V-Kam Education

  • Klantbeoordeling 8.6/10
  • Ervaring sinds 2001
  • Al  32.952 enthousiaste cursisten
  • Klantgericht en praktisch
  • ISO 9001 gecertificeerd

Persoonlijk advies?
Bel 038 820 02 52

Tijdsduur: 1 dag
Prijs € 349,-

Uniek aan V-Kam Education

  • Klantbeoordeling 8.6/10
  • Ervaring sinds 2001
  • Al  32.952 enthousiaste cursisten
  • Klantgericht en praktisch
  • ISO 9001 gecertificeerd

Persoonlijk advies?
Bel 038 820 02 52

Terug naar de cursusinformatie

V-Kam Education werkt onder andere voor:

  • Ministerie van Defensie
  • Manutan
  • Starbucks Coffee Company
  • KLM (Koninklijke Luchtvaart Maatschappij)
  • Philips
Meer opdrachtgevers